• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO BiH: Sedam godina sa vama!

Prije tačno sedam godina objavili smo prvu vijest na prvom wap portalu u BiH – MONDO wap portalu.

 MONDO BiH: Sedam godina sa vama! Izvor: MONDO

Do prvog rođendana stekli smo vjernu publiku. Do drugog smo oborili neke rekorde, do trećeg smo postali lider u inovativnosti. Do sedmog smo počeli da diktiramo trendove. Mijenjali smo se, uljepšavali i rasli, učili i naučili sve vas, koji ste s nama sve ove godine, da je moguće biti brz, tačan, objektivan i informativan, a istovremeno zabavan i u trendu.

Stasali smo u redakciju koja na visokom nivou obrađuje teme iz polja društva, kulture, sporta, ekonomije, zabave i tehnologija. Kod nas ste mogli da pročitate reportaže novinara koji su izvještavali sa lica mjesta sa, između ostalog, Olimpijskih igara (Peking 2008, London 2012), Svjetskog i Evropskog prvenstva u fudbalu i košarci, Svjetskog kongresa mobilne tehnologije u Barseloni (2012, 2013), osam izdanja EXIT festivala, MTV nagrada u Berlinu, Eurosonga, parlamentarnih i predsjedničkih izbora i brojnih drugih događaja.

Na pitanja naših novinara rado su odgovarale brojne muzičke i sportske zvijezde i javne ličnosti, a bili smo tu i da vas obradujemo poklonima, da vas pitamo za mišljenje, jer nam je prioritet uvijek bio da čujemo i vaš glas.

MONDO će i u godini koja je ispred nas biti tu da vas informiše, da vas nasmije, da navija sa vama i za vas. Prava iznenađenja tek predstoje!

Hvala vam što nas čitate. Primjedbe, pohvale, sugestije i čestitke primamo na [email protected].

E, pa, srećan nam rođendan!

Vaš Mondo BiH

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milovan

Srecan rodjendan. I kad vec imate sekciju o automobilima, malo cesce dodajte vijesti tamo, nije bas da nema sta da se napise...

bluesky

Odlični ste,samo tako nastavite.Drago mi je što ima rubrika o kulturi u zadnje vrijeme,to je falilo.Nadam se da ćete još dugo da trajete.

RECENZIJE

TIPS & TRICKS