• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad ljepša Lara Kroft!

Šuškanja su se obistinila: Lara Kroft u svojoj posljednjoj avanturi stiže i na konzole nove generacije, u naslovu Tomb Raider Definitive Edition!

 Nikad ljepša Lara Kroft! Izvor: MONDO

Iako se uveliko priča o nastavku, koji bi trebalo da bude najavljen do kraja 2013. godine i o finansijskim problemima, koje producenti imaju tokom rada na ovoj igri, Lara ne odustaje od igrača. Nova epizoda stare priče oživjeće u izdanju Tomb Raider Definitive Edition za konzole Xbox One i PlayStation 4.
Povezane vesti

Igrači već sada mogu da naruče igru po cijeni od 60 dolara, koja će u prodaju stići 28. januara. Prema Engadget poralu Lara je potpuno "prerađena", pa je još izazovnija, ljepša, "ljudskija", vidi se svaka modrica, rana, a prerađena je i kompletna mimika lica. Kako Lara, tako i gejmplej - prerađen, dorađen i poboljšan.

Okruženja su realističnija, kvalitetnija, a tvorci nove Larine avanture (Crystal Dynamics, Nixxes i United Front Games) tvrde da je ovo poptpuno nova epizoda već viđene priče s početka 2013. godine.

Larina Reborn avantura dobila je fantastične ocjene i kritike i publike i najuspješnija je igra iz Tomb Raider serijala u posljednjih 10 godina. Nema razloga da sumnjamo da je Definitive Edition lošiji. Probaćemo, javićemo utiske, svakako! Pogledajte video najavu. VIDEO.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS