• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

The Mummy 3

Igra je mešavina akcione pucačine i platforme, sa nekoliko mozgalica i zagonetki dobro umiksovanih u celu priču.

 The Mummy 3  Izvor: MONDO

Naziv: The Mummy 3
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni telefon
Žanr: Akcija, Film/ TV
Broj igrača: 1
Kupite: 195.178.38.41/download/index.php

Sedam godina nakom "Povratka mumije", konačno se pojavio i treći film u franšizi. Kako to sada već postaje zakon, uporedo sa popularnim filmomovima pojavljuju se i igrice za razne platforme. Takav slučaj je i sa filmom The Mummy 3. Izdavač igre je popularna kompanija Gameloft.

Radnja igre The Mummy 3 ili Tomb of the Dragon Emperor (u podnaslovu) odvija se "u cipelama odraslog Aleksa O'Konela, čiji je zadatak da pronađe grobnicu vladara.

Naravno, ti kvestovi nikako neće biti laki jer vas gomila zamki i opasnosti vreba na svakom koraku dok napredujete u igri.

Sama igra je mešavina akcione pucačine i platforme, sa nekoliko mozgalica i zagonetki dobro umiksovanih u celu priču. Tokom najvećeg dela igre bićete u prilici da trčite i skačete preko raznih provalija i pokretnih platformi, istovremeno tamaneći gadne kreature, druge neprijateljske istraživače i naravno razna nemrtva stvorenja.

Početno oružje biće vam stara dobra sačmarica, a tokom igre nailazićete i na razne dodatke i druga oružja, kao što su granate i slično.

Kako suočavanje sa neprijateljima nije jedini rizik sa kojim ćete se suočiti (tu su i jame sa šiljcima, razne zamke, pa čak i padovi koji oduzimaju energiju) skupljanje dodataka koji obnavljaju zdravlje je od esencijalnog značaja u igri. Naravno, što više napredujete u igri sve je manje mogućnosti da pomenute dodatke i pronađete, pa je njihova pravovremena upotreba izuzetno bitna.

Kada su mozgalice i zagonetke u pitanju, povremeno ćete biti u prilici da upotrebitr i "male sive ćelije" kako biste rešili neki zadatak. U ovom modu ulazite u 2D skrolujuću akciju ili u Puzzle Mode koji se odvija van glavnog toka igre.

Kada kompletirate neki nivo dobijate poene u skladu sa dužinom prelaska nivoa, sakupljenog blaga, koliko puta ste poginuli i na osnovu nekih drugih parametara. Nakon što kompletirate igru, možda vam neće biti dosadno da je pređete još neki put jer se poeni čuvaju u obliku "high score" rezultata i rekorda koje možete obarati.

Sve u svemu, u pitanju je odlična i zabavna igra (možda malo pojednostavljena), ali dobar izbor za trenutke dokolice. Igru The Mummy 3 možete preuzeti OVDE.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS