• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako do besplatnog Office 365 paketa

Primjena Cloud tehnologija povećava produktivnost i saradnju neprofitnih i NVO organizacija. Evo kako da one konkurišu za besplatan Office 365.

 Kako do besplatnog Office 365 paketa Izvor: MONDO

Kompanija Microsoft nedavno je objavila globalnu dostupnost Office 365 paketa za neprofitna udruženja, kao i kvalifikovane nevladine organizacije (NVO) u okviru svog programa za donaciju softvera.

Ovaj program donacija do jula 2014. godina će biti dostupan u ukupno 90 zemalja širom svijeta.

Microsoft Office 365 za neprofitne i nevladine organizacije omogućava brži i jednostavniji rad ovih udruženja pružajući im pristup najsavremenijim servisima, skrojenim upravo po njihovim potrebama koje uključuju:

- Mogućnost pristupa informacijama sa bilo koje lokacije: Office 365 za neprofitne organizacije omogućava pristup dokumentima nezavisno od lokacije zahvaljujući Office aplikacijama prilagođenim za računar, smart telefon ili tablet uređaj

- Jednostavnu saradnju: Neprofitnim organizacijama je omogućeno da lako rade zajedno unutar organizacije, koristeći Office aplikacije putem elektronske pošte, zajedničkog kalendara, kao i međusobnog korišćenja dokumenata i video konferencije.

- Jednostavnu IT primjenu: Office 365 za neprofitne organizacije pruža administratorima mogućnost jednostavnog pristupa kontroli i prilikom instalacije programa Office 365 , ne zahtjeva deinstalaciju prethodnih verzija ovog programa.

- Pouzdanost i savremenost: Office 365 za Neprofitne organizacije omogućava organizacijama da troše manje vremena na IT održavanje, obezbjeđujući pristup najsvežijim tehnologijama koje su jednostavne i lake za upotrebu.

I Office 365 za Neprofitne organizacije je finansijski podržan od strane vodećih bezbednosnih faktora u industriji i ima 99.9 % garanciju na savremenost.

"Neprofitnim i nevladinim organizacijama doniramo pristup najboljim Microsoft alatima baziranim na Cloud tehnologiji koji podstiču produktivnost i saradnju. Na taj način, zahvaljujući ovim rešenjima, omogućena je optimalna organizacija i potrošnja resursa, što zauzvrat omogućava više vremena za borbu usmjerenu ka boljem obrazovanju, održivom razvoju životne sredine, povećavanju pismenosti, kao i iskorenjivanju bolesti", rekao je Žan-Filip Kurtoa, predsjednik međunarodnog sektora Microsofta. "Iako neprofitne organizacije posluju na isti način kao i ostala udruženja i kompanije, one se često suočavaju sa manjkom sredstava za uvođenje novih tehnologija. Na taj način, donacija Office 365 paketa im pruža mogućnost da budu efektivniji i efikasniji u poslu koji obavljaju".

„Doniranjem softvera imamo za cilj da pomognemo društveno angažovane neprofitne organizacije u Srbiji, kao i širom svijeta, da ostvare svoju misiju, tako što ćemo im obezbijediti pristup najnovijoj tehnologiji, znanjima i drugim resursima koji im mogu biti od pomoći", dodala je Tanja Tatomirović, zadužena za odnose s javnošću i programe društvene odgovornosti u Microsoftu u Srbiji i Crnoj Gori.

Sve neprofitne i nevladine organizacije zainteresovane da se uključe u programu donacije Microsoft Office 365 paketa mogu provjeriti mogućnost učešća na sajtu: www.microsoft.com/office365nonprofits.

Sve informacije vezane za migraciju resursa: http://fasttrack.office.com.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS