• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet gedžeta koji svima trebaju!

Ako ste krenuli u novogodišnju kupovinu dodajte i neki od ovih gedžeta na svoju listu. Nisu skupi, zatrebaće vam sigurno, a i odličan su poklon.

 Pet gedžeta koji svima trebaju! Izvor: MONDO

Izabrali smo za vas pet gedžeta koji će unaprijediti način na koji koristite svoje mobilne uređaje i računare, a vodili smo računa i o tome da budu dostupni svima. Sljedeće spravice odlično će vam doći u momentima kada vam treba dodatna "utičnica" na laptopu ili mobilnom telefonu, a možete ih nekome odnijeti na poklon - neće ih razočarati ovim izborom, sigurni smo!


Postolje za držanje i hlađenje laptopa
Ukoliko volite da držite laptop na krilu onda je ovo prava stvar za vas, jer istovremeno štitite i računar i sebe od prekomjerne toplote. Hama postolje sa dva ventilatora i podesivim držačem priključuje se na računar preko USB porta, nije bučno i omogućava držanje laptopa od 13 do 17.3 inča.



USB produžni kabl
Znamo da vam uvijek fali baš jedna USB utičnica, što će ovaj Hama gedžet riješiti na jednostavan način. Uređaj sadrži četiri dodatna USB priključka i USB napajanje. Brzina prenosa podataka je definisana USB 2.0 standardom.


Univerzalni strujni USB punjač
Brzo i lako napunite bilo koji uređaj, koji za punjenje koristi USB utičnicu. Pomoću ovog strujnog punjača možete puniti mobilne i pametne telefone, tablete, MP3 plejere i druge mobilne uređaje. Za punjenje bilo kojeg od pomenutih uređaja koristi se standardni USB kabl.

USB čitač microSD i MMC kartica
Ovaj dodatak je odličan za gledanje fajlova sa telefona na TV uređajima koji imaju USB podršu (ne moraju biti smart TV), jer se kartica ubaci u čitač i prikazivanje slika i videa ide brže i stabilnije je od WI-Fi veze. Ovaj 6-u-1 čitač kartica možete koristiti i kao klasičnu USB memoriju, koju lako možete ubaciti u telefon, fotoaparat ili kameru, u zavisnosti od toga koji tip kartica koristite. Podržane su MMC, microSD, SD kartice i druge.

Automobilski USB punjač
Ukoliko u automobilu imate upaljač ovo je idealan gedžet kojim ćete lako i brzo dopuniti bateriju svojih mobilnih uređaja. Izvadite upaljač, ubacite ovaj adapter, priključite USB kabl i punite svoj mobilni telefon, tablet ili fotoaparat.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS