• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spore Origins - igraj se i uči biologiju

Igra koja je potpuno izmenila koncept ove vrste zabave, Spore Origins, pojavila se i na mobilnim platformama.

 Spore Origins - igraj se i uči biologiju Izvor: MONDO

Naziv: Spore Origins
Izdavač: EA Mobile
Format: Mobilni telefon
Žanr: Akcija, simulacija, strategija
Broj igrača: 1

Jedna od najzanimljivijih igara za PC i konzole, ali ujedno i jedna od najtežih za igranje, konačno će omogućiti svima da istraže organski i još uvek nedovršen svet spora u Java okruženju.

Verzija namenjena mobilnim telefonima fokusira se na razvoj najprimitivnijih oblika života. Vaša avantura počinje u dubinama prastarog mulja, koji je ispunjen osnovnim embrionima žovotinja. Na početku se nalazite pri samom dnu lanca ishrane, dok plivate svuda naokolo u pokušaju da poboljšate svoj DNA.

Svaki upgrade u novi oblik života dovodi vas do editora vaše spore. Ovde možete menjati gomilu stvari, od boje, oblika, tekstura pa sve do odbrambenih sposobnosti i svih drugih evolucionih aspekata koji će vam omogućiti lakšu evoluciju.

Okruženje takođe evoluira dok napredujete u igri, tako da nikada neće biti dosadno ma šta radili. Ova igra je čak toliko jedinstvena i unikatna, da jednostavno ne postoji nešto sa čime bi u ovom trenutku mogli da je poredite.

Spore Origins poseduje 18 nivoa, tokom kojih oblikujete četiri atributa koje spore poseduju i prilagođavate ih uslovima životne sredine. Vaša editovana spora je samo jedna od mogućih 1.9 milijardi različitih mogućnosti koje možete napraviti! Naravno, minimalne su šanse da napravite dve identične spore.

Spore Origins predstavlja jednu brilijantnu lekciju iz biologije, koja sem toga što je zabavna i edukativna, sigurno predstavlja početak nove forme igračkog života. Ukoloko vas ova igra ne privuče i ne zarazi, verovatno je vreme da prestanete da igrate video igrice.

Treba napomenuti da će multiplejer deo igrice raditi kod svih korisnika koji imaju podešenu WAP konekciju i setovanja, tako da će više igrača moći da igraju ovu igru istovremeno. Igru Spore Origins možete preuzeti OVDE.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS