• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HP laptop umesto večernje tašnice

Dobre vesti za ljubitelje mode - pojavio se još jedan fensi laptop! Reč je o Hewlett Packard (HP) prenosivom računaru koji je dizajnirala Vivijen Tem.

 HP laptop umesto večernje tašnice  Izvor: MONDO

Ako su vam dosadili crni, sivi ili beli računari, ovaj HP Vivienne Tam Special Edition će doneti pravo osveženje. Prikazan je na Nedelji mode u Njujorku i već je osvojio srca mnogih esteta.

Dizjanerka Vivijen Tem je dezen svoje slike "Čajna šik“ prenela u svet tehnologije, pa je tako ovaj HP laptop upadljivo crvene boje i sa cvetovima božura koji se nalaze i ispod tastature.

“Božur je nacionalni cvet Kine, a osim što je lep on simboliše napredak, blagostanje i sreću. Mnogobrojni slojevi božura su poput moderne žene koja ume da izrazi sebe i sopstveni stil dok uklapa tehnologiju u svoj svestrani život”, rekla je Temova.

Ona je objasnila da je ovim dezenom na najsavremenijem laptopu zapravo htela da poveže azijsku i zapadnu kulture, antikvitete i moderan stil, tehnologiju i modu.

Uz HP Vivienne Tam Special Edition dolazi i specijalna vezena futrola, a proizvod će se na tržištu naći početkom 2009. godine.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS