• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Wonder Blocks

Grafički elementi urađeni su u 2D modu i izgledaju sjajno. Igra je vesela i šarena i bez nepotrebno kompleksnih elemenata

 Wonder Blocks  Izvor: MONDO

Igre kao što je Wonder Blocks su jako popularne kod korisnika mobilnih telefona. Razlog je to što ne zamaraju, zabavne su i šarene, lako se igraju i razvijaju motoriku.

Kompanija Gameloft pružila nam je priliku da kroz ovu simpatičnu igricu naučimo neke stvari i učestvujemo i izgradnji nekih monumentalnih objekata (svjetskih čuda) kao što su: Tadž Mahal, Krivi toranj, Ajfelova kula, Kineski zid...

Sistem igranja je jednostavan - potrebno je da naslažete elemente različitog oblika jedan na drugi i izgradite građevinu do određenog nivoa. Naravno, da sve ne bi bilo previše jednostavno i dosadno imaćete i razne prepreke u vidu poplavljenog ekrana, pomijeranja slike i raznih "nesreća" koje će pogađati vašu građevinu (za koje je zadužen đavolak Dio).

Kroz zadatke će vas voditi tim malih duhova-zidara. Po dva od ovih stvorenja nosiće jedan blok-kamen koji je potrebno uzidati u temelj, a potom i slagati jedan na drugi. Kameni blokovi dolaze u raznim oblicima, pa će se često dešavati da ne pasuju jedan na (ili u) drugi. Nemojte se iznenaditi ukoliko građevina koju zidate ima neobičan oblik - bitno je da je stabilna i da je izgradite na vrijeme.

Dakle, ograničeni ste vremenom, jer voda koja stalno plavi tjera vas da brzo razmišljate i da čak ponekada i nesmotreno slažete blokove. Naravno, kada složite nekoliko blokova iste boje dobijate bonus poene. Sa više poena otključavaju vam se i novi nivoi koji su zaista različiti i u svakom ćete imati neki novi izazov.

Grafički elementi urađeni su u 2D modu i izgledaju sjajno. Igra je vesela i šarena i bez nepotrebno kompleksnih elemenata kada je grafika u pitanju. Upravo ono što je potrebno kod igara ovog tipa.

Muzika i zvučni efekti su dobar dodatak veseloj grafici i urađeni su u orijentalnom stilu.

Igra je nešto kraća pa ćete je brzo preći, ali ima ogromnu "replay" vrijednost te ćete joj se opet iznova vraćati. Vjerovatno će se dopasti i mlađim i starijim ljubiteljima igrica, a uz izgradnju novih svjetskih čuda čudnog oblika moći ćete ponešto i da naučite.
(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS