• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MySpace klipovi na mobilnim telefonima

Korisnici MySpace društvene mreže, koji usluge ovog sajta koriste na svojim mobilnim telefonima "bogatiji" su za još jednu uslugu...

 MySpace klipovi na mobilnim telefonima Izvor: MONDO

Naime, video klipovi korisnika "online" mreže News Corp sada mogu da se gledaju na mobilnim aparatima, kao što su BlackBerry Bold, Motorola Q9, LG Voyager, Nokija N95 i Samsung Instinct.

Korisnici će moći da vide klipove sa vlastitih stranica, kao i sa stranica prijatelja.

Takođe će moći da gledaju profesionalne video klipove sa vebsajta TMZ, koji je u vlasništvu kompanije Time Warner i koji objavljuje vijesti o slavnima, sa sajta Nacionalne hokej lige, magazina Nacionalna geografija i drugih.

Bespaltna usluga će se finansirati iz reklamiranja. Naime, MySpace, kao i mnoge drugi, nastoje da iskoriste malo ali rastuće tržište oglašavanja.

MySpace je odbio da prokomentariše cijenu projekta i koliko će mu novca on donijeti.

Video klipovi MySpace-a biće slati a ne "daunlodovani" i zato neće biti na raspolaganju vlasnicima iPhone uređaja kompanije Apple.

Strategija rasta MySpace-a uključuje planove za podršku "daunlodovanja" video klipova za mobilne, kao i razvoj aplikacija za mobilne telefone.

Kompanija će raditi sa tehnologijom firme RipCode kako bi omogućila dostupnost video klipova na mobilnim telefonima različitih tehničkih performansi.

RipCode će korisnicima MySpace sajta omogućiti da prestanu da čuvaju video klipove u različitim formatima, što doprinosi uštedi softvera, energije i prostora za čuvanje.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS