• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savršena žena je - robot!

Potraga muškaraca za savršenom ženom može da se završi jer jedna takva nedavno je pronađena.

 Savršena žena je - robot! Izvor: MONDO


Aiko je seksi ženski robot konstruisan sa samo jednom svrhom - da služi muškarcu. Ona je "savršena žena", sa tačke gledišta njenog pronalazača, Kanađanina Le Tranga.

Ova sjajna žena - lijepa je, vrijedno radi, može da govori, a kada je potrebno umije i da se brani. Jedina mana je to što ne može da hoda i sve vrijeme se kreće u kolicima.

Aiko ne zahtijeva odmor, nije joj potreban san, može da radi 24 sata neprekidno i još uvijek je nevina. Trang je ugradio zanimljiv dodatak koji omogućuje da vas Aiko ošamari (ili bar pokuša) ukoliko je nepristojno dodirnete.

Ova savršena žena ima i savršenu figuru i lijepa je. Pored sposobnosti govora (posjeduje vokabular od preko 13.000 reči na engleskom i japanskom jeziku) ona može i da vrši proračune, daje direkcije tokom vožnje, može da čita, prepoznaje boje i uči. Trang je svoju "savršenu ženu" naučio da mu toči pića i održava kuću čistom.

Originalna ideja koju je Trang imao jeste da Aiko pomaže starijima. Za realizaciju ideje i pravljenje Aiko utrošeno je oko 21.000 dolara. Trenutno, Trang traži sponzora kako bi mogao da komercijalizuje Aiko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS