• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Need for Speed Undercover

Kada je riječ o Need for Speed serijal igrači su uvijek sigurni u to šta mogu da očekuju.

 Need for Speed Undercover Izvor: MONDO

Pregršt brzih, moćnih i dobrih automobila, vizuelno ispolirane igre i zanimljive kontrole vozila.
Sedam automobila, 22 staze i osam različitih događaja očekuje vas u najnovijoj verziji igre - Need for Speed Undercover. Konačno, trkačka igra koja posjeduje sve - izgled, kontrole i puno zadataka.
Igru mižete igrati u dva moda Quick Race i Career. Prvo što vas čeka u Career modu jeste okršaj sa još tri rivalska automobila i teška borba do same "finish" linije.

Dok pratite izduvne gasove automobila ispred vas, pritiskanje tastera "5" obezbijediće vam dodatno ubrzanje nakon trenutnog "slow motiona" kojim usporavate sve oko sebe i omogućujete automobilu da lakše izbjegne prepreke.

Postoje i drugi načini kako da dođete do ubrzanja i lakše ispunite zadatak - dođete prvi na cilj ili pobijedite vrijeme za koje je potrebno preći određenu stazu. Tu je stari dobri nitro (instant ubrzanje), koji može da se aktivira kad god to poželite, ali isto tako mora i da se dopunjuje kada se istroši.

Postoji i mogućnost okretanja na skretanjima, što vas takođe ubrzava ali vam daje i dodatni novac. Inače, novac će vam biti neophodan za nadogradnju automobila, popravku i na kraju nabavke novog bržeg automobila.

Treba istaći da sve kontrole djeluju i funkcionišu savršeno, i gotovo da ne postoji trenutak kada nešto ne djeluje relistično (ako izuzmemo momente sa Matrix efektom usoporavanja).

Postoje i zanimljivi dodaci, poput trka sa policijskim automobilima, gdje vam je cilj da slupate protivnika i tako izbjegnete hapšenje. Kada je riječ o "lupanju" postoje segmenti u igri koje će se svidjeti ljubiteljima "car crasha". Ovdje je cilj da prouzrokujete određene stepene oštećenja i tako ostvarite bonuse.

Grafika u igri je zanimljiva kombinacija statične 2D okoline i 3D automobila koji međusobno interaguju. Posebno je zabavna i situacija kada telefon zavibrira u trenutku kada dođete u kontakt sa nekim objektom. Poslije više seansi sudara ruke vam jednostavno bride.

Gotovo da se igri Need for Speed Undercover ne može naći mana. Igra u potpunosti zadovoljava zahtjeve fanova, a najbitnije je što će i oni koji ne u živaju u ovakvim igrama uspjeti da se navuku.

Stoga, ne oklijevajte, već brzo uskočite u svijet brzine, trka, adrenalina i takmičenja.

( MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS