• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seks i horoskop najtraženiji na netu 2008.

Šta Srbi traže na Internetu? Koji su pojmovi bili najtraženiji u 2008. godini?

 Seks i horoskop najtraženiji na netu 2008. Izvor: MONDO

Srpski Internet pretraživač Pogodak.rs je analizirao pretrage svojih korisnika i napravio detaljan pregled najtraženijih riječi ove godine.

Na vrhu liste top pretraga različitih pojmova nalazi se mp3 muzika. Dok slušaju muziku, korisnici iz Srbije vole da znaju šta im zvijezde govore pa su preko 150.000 puta tražili horoskop koji je praćen često i natalnim kartama. Treći pojam, koji je već po pravilu u samom vrhu najtraženijih, je seks. Slijede automobili, erotske priče, posao, vijesti, oglasi, igrice i nekretnine.

Iako nije zauzela prvo mjesto na konačnoj WTA listi, Ana Ivanović je na čelu najtraženijih osoba na Pogotku. Srpski korisnici Interneta interesovali su se za njene sportske rezultate, ali i za njen privatni
život otkako se zaljubila u španskog tenisera Fernanda Verdaska, koji je takođe tražen otkad je postao "srpski zet". Sledeći na listi je vaterpolista Danilo Ikodinović, a za njim Novak Đoković.

Slijedi Jelena Žeželj, koja je kao i Severina i Suzana Mančić dobro prošla u medijima zbog svog privatnog video snimka. Na šestom mjestu je najbolja teniserka na svijetu Jelena Janković.

Među najtraženijima se nalaze i dvoje talentovanih umjetnika koji su tokom ove godine preminuli, srpska glumica Sonja Savić i hrvatski pjevač Dino Dvornik.

Jedina među najtraženijim osobama, koja nije sa naših prostora, je uvijek aktuelna Pamela Anderson.

Nije potrebno naglašavati da je Ceca i ove godine apsolutni favorit među najtraženijim muzičkim
izvođačima. Pored nje, tu su i Severina i Seka Aleksić, a za njima ide prošlogodišnji trećeplasirani Dženan Lončarević.


Iza njega su skandal majstor Jelena Karleuša, čiji je studijski snimak pjesme "Tihi ubica" tražen više od 10.000 puta, zatim Aca Lukas, Nataša Bekvalac, Lepa Brena, Kaja i Boban Rajović zvani Piroman.

Najtraženiji strani izvođači su Rebelde, grupa popularna među tinejdžerima. Na drugom mjestu je Rijana koja je nastupala u Beogradskoj areni. Iza nje su Madona i Tokio Hotel.

Posrnula princeza pop muzike Britni Spirs, koja je na globalnim pretraživačima najtraženija, u Srbiji se
plasirala na peto mjesto.

Od domaćih muzičara traženi su Bad Copy, Đogani, Beogradski sindikat, Van Gogh, Bajaga, Neverne Bebe, Flamingosi.

Vječiti duel Crvene zvezde i Partizana, na Internetu je za razliku od prethodne, ove godine dobio Partizan sa 12340 : 9552 u pretragama.

Interesantno je i da su srpski korisnici Interneta još zagrijaniji za Bingo i Loto, vole da igraju sudoku, i sve više prate stanje na berzi. Srbi najviše vole da putuju po svojoj zemlji, a omiljena destinacija je Zlatibor.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS