• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luksuzni Nokia telefoni ne znaju za krizu

U kratkom periodu kompanija Nokia predstavila je dva stilizovana telefona oznake 8800 i to Gold Arte i Princess.

 Luksuzni Nokia telefoni ne znaju za krizu Izvor: MONDO

Telefon Nokia 8800 Gold Arte posjeduje masku od čistog zlata i zajedno sa dodacima od bijele kože sa prednje i zadnje strane, predstavlja luksuzan poklon.

Telefon dolazi sa kapacitetom memorije od 4 gigabajta, tako da u njega možete skladištiti omiljenu muziku, fotografije i video fajlove. Tu je QVGA displej, kamera od 3 megapiksela, Bluetooth podrška i sve ono što posjeduju i raniji 8800 modeli.

Kada je u pitanju druga modifikovana verzija, pod nazivom Nokia 8800 Princess Edition, tehničke karakteristike su iste kao i kod "zlatnog" modela.

Princess se od Gold modela razlikuje po dizajnu i činjenici da je ukrašen sa pregršt dijamanata od 8.2 karata, koji su posuti po njegovoj prednjoj strani i obodima.

Na mjestima gdje Gold model posjeduje presvlake od bijele kože, Princess model posjeduje smeđe presvlake koji se lijepo slažu sa ostalim elementima u dizajnu.

Ukoliko ne želite zdravstvene probleme sa kardiovaskularnim sistemom trebalo bi da preskočite sljedeće redove koji se tiču cijena ovih telefona!

Model Nokia 8800 Gold Arte košta 1.350 američkih dolara što je još i podnošljivo, ali cijena od 18.000 američkih dolara za Nokia 8800 Princess Edition je takva da će vjerovatno jedino princeze (i možda još po neko) sebi moći da priušte.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS