• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung T919 Behold

Kompanija Samsung predstavila je novi 3G telefon, pod nazivom T919 Behold.

 Samsung T919 Behold  Izvor: MONDO

Telefon posjeduje veliki "touchscreen" ekran (3,1 inč) sa respektabilnom rezolucijom od 240 x 400 piksela i kameru od 5 megapiksela.

T919 odlikuje se jednostavnim dizajnom, a na prednjoj strani dominira veliki ekran ispod koga se nalazi svega nekoliko funkcijskih tastera. Tu su tasteri za pozivanje i prekidanje poziva i par senzora za kameru pri vrhu telefona.

Kada smo već kod kamere, treba pomenuti da ona pravi zaista lijepe slike pri optimalnom osvjetljenju. Fleš radi dobro u mračnim uslovima, opcije autofokusiranja i detekcije lica su lep dodatak.

Pozivanje se obavlja lako uz pomoć "on-screen" tastera. Osjećaj ovakvog pozivanja u početku je čudan, dok se ne naviknete, ali je mnogo bolji nego kod ostalih sličnih telefona. Ne postoji pravi sistem pretrage kontakata, ali je moguća brza navigacija kroz liste uz pomoć rolodex taba.

slanje poruka sa Beholda uključuje SMS, MMS, e-mail i Instant Messaging koji uključuje AIM, MSN, ICQ i Yahoo! Tekstualno unošenje se vrši lako uz pomoć virtuelne T9 tastature, kao i preko prave QWERTY tastature. Web čitač takođe dobro izgleda, i to prvenstveno zahvaljujući velikom ekranu.

Rad sa multimedijom je, takođe, lak sa ugrađenim muzičkim i video plejerom, stereo slušalicama i skladišnim prostorom od 1 gigabajt microSD memorije. Postoji mogućnost i apgrejdovanja na 8 gigabajta prostora u koji možete pohraniti omiljene pjesme, video i fotografije.

Samsung T919 Behold težak je oko 114 grama i ima dimenzije od 105,5 x 54 x 13 milimetara što ga čini izuzetno prenosivim i kompaktnim. Procijenjeno vrijeme razgovora iznosi 5 sati, odnosno 12 dana u standby modu. Boje u kojima će se telefon prodavati uključuju roze ili boju kafe.

Sve u svemu, radi se o izuzetno dobrom telefonu namijenjenom srednjem segmentu tržišta. Svakako ne može da se poredi sa jednim Apple iPhone-om, ali Samsung T919 Behold predstavlja zabavan uređaj koji je lak za korišćenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS