• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atek Logio - čuvar vaših tajni

Krstareći Internetom vjerovatno često nailazite na sajtove koji vam traže registraciju kako biste mogli da pristupite njihovom sadržaju.

 Atek Logio - čuvar vaših tajni Izvor: MONDO

Registrovanje na te sajtove zahtijeva i kreiranje korisničkih imena i lozinki koje obično sadrže između četiri i devet karaktera.

Ali sigurnosne lozinke, kao što su kodovi bankomata ili autorizacioni kodovi, brojevi osiguranja i slično, koristite i u "stvarnom životu", a najveći problem je uvijek kako zapamtiti te silne cifre i slova?

Kompanija Atek nudi rješenje - Logio Secure Password Organizer je uređaja koji može da uskladišti sve vaše lozinke i sigurnosno ih obezbijedi.

Logio izgleda prilično jednostavno, ali je zapravo jako komplikovan za korišćenje, što dokazuje i 60 stranica uputstva za upotrebu!

Uređaj posjeduje dovoljno procesorske snage i memorije za enkripciju oko 200 brojeva za tri različita identiteta, a generisaće proizvoljne lozinke za čuvanje svakog podatka koji ubacite.

Srećom, vi nećete morati da pamtite i te lozinke već će se pristup podacima aktivirati kada ukucate glavnu lozinku veličine osam do šesnaest karaktera.

Treba napomenuti da je uređaj lomljiv, pa se ne preporučuje stavljanje u džepove. Naravno, ukoliko ga izgubite dolazite u situaciju da neko otkrije vaše bitne podatke, a hakeri su pravi stručnjaci u tome.

Cena Atek Logio čuvara lozinki košta 30 američkih dolara, a uz njega dobijate bateriju, uputstvo i privezak, tako da uređaj možete nositi i oko vrata.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS