• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović u igri Virtua Tennis

Pored starih znalaca (Federera, Nadala, Šarapove, Vilijams...) Virtua Tennis 2009 predstaviće nam neke nove igrače, a među njima i Anu Ivanović.

 Ana Ivanović u igri Virtua Tennis Izvor: MONDO

Kompanija SEGA Europe najavila je devetu verziju popularne franšize Virtua Tennis. Igra će se pojaviti u maju 2009. godine za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, kao i za PC uređaje.

Igrači će ponovo biti u prilici da uživaju u tenisu na najrealističnijim terenima koji postoje u igrama, ali i najpopularnijim svetskim teniserima i teniserkama.

Pored starih znalaca (Federera, Nadala, Šarapove, sestara Vilijams...) Virtua Tennis 2009 predstaviće nam neke nove igrače, a među njima i Anu Ivanović.

Popularnost koju je srpska igračica stekla nakon osvajanja Rolan Garosa 2008. godine omogućila joj je da sklopi ugovor sa kompanijom SEGA, kako bi se njen lik pojavio u ovoj igrici.

U igri je prisutno nekoliko modova, između ostalih i Fed cup mod, pa ćete moći da sa Anom branite boje srpske zastave. Tu je i mogućnost igranja u singlplejer, multiplejer modu, ali i onlajn pa možete svoju tenisku tehniku uporediti sa igračima iz ostalih dijelova svijeta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS