• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrica za fanove - Tomb Raider: Underworld

Tomb Raider: Underworld je, zajedno sa Larom Kroft, izuzetna igra, ispolirana, ispunjena i prepuna sitnica koje druge igre ovog tipa ne posjeduju.

 Igrica za fanove - Tomb Raider: Underworld   Izvor: MONDO

Naziv: Tomb Raider: Underworld

Izdavač: EA Mobile

Format: Mobilni telefon

Žanr: Akcija/avantura

Broj igrača: 1

Iako je tema prilično osjetljiva, postoji dobra šansa da je gomila (sada već iskusnijih) igrača provela svoje tinejdžerske živote maštajući o Lari Kroft i njenim zanosnim oblinama.

Lara, i veliki broj modela i glumica koje su se "unosile" u njen lik je djevojka sa postera koje svaki pravi "gejmer" ima na zidu, a kompanija EA Mobile omogućila nam je da u njenim dogodovštinama uživamo i na mobilnim telefonima.

Ukratko igrica Tomb Raider: Underworld omogućiće vam da se udubite u priču i vodite omiljenu akcionu junakinju kroz 3D predjele, kroz grafiku koja je odlična, a ipak neće istopiti vaše mobilne telefone zbog prezahtjevnosti. Savršeno!

Svega iz Tomb Raider avantura ovdje ima: Lara trči, Lara puca, Lara se penje, Lara skače, Lara odskakuje i Lara zavodi.

Svakako, baza svih avantura u kojima se Lara Kroft nađe jeste da se probijete kroz niz nivoa, usput skupljajući različite predmete i ubijajući svakakve kreature.

U slučaju igrice "Underworld" radi se o skupljanju različitih ključića i statua bez kojih ne možete da pređete nivo.

Iako je igra orijentisana ka 3D grafici, njeno izvođenje je u 2D modu što vam ne ostavlja previše prostora za manevrisanje. Možete se kretati samo naprijed-nazad po linearnoj putanji sa povremenim skretanjima lijevo ili desno.

Ovo, naravno, ne znači da je igrica u potpunosti linearna. Na vašim putovanjima suočavaćete se sa različitim izazovima poput preskakanja jama, višenja sa različitih platformi, pucanja u kreature po pećinama i pentranja po vrhovima litica. I za sve te akcije koristićete samo tri tastera: "5" za skakanje i pucanje, "2" za preskakanje i "8" za puštanje kada ste na visini.

Igra je kombinacija velikog broja aktivnosti koje vas zaokupljaju od početka do kraja, prožeta modernim grafičkim elementima i dizajnom, ali i starijim konceptima koje smo imali priliku da vidimo i u ranijim dijelovima Tomb Raider igara.

I to je upravo ono što je, vjerovatno, bio cilj razvojnog tima. Privlačenje novih igrača starim dobrim cakama. I sigurno im je uspjelo.

Tomb Raider: Underworld je, zajedno sa Larom Kroft, izuzetna igra, ispolirana, ispunjena i prepuna sitnica koje druge igre ovog tipa ne posjeduju.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS