• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft "sam svoj majstor"

Uz pomoće aplikacije "Fix it" korisnici će biti u mogućnosti da riješe najčešće probleme koji se pojavljuju u programima Microsofta

 Microsoft "sam svoj majstor" Izvor: MONDO

Kompanija Microsoft uradila je pravu stvar najavom nove opcije pod nazivom "Fix it" koja će korisnicima omogućiti da reše najčešće probleme koji se pojavljuju u radu sa programima ove kompanije.

"Fix it" aplikacija pojaviće se na različitim člancima, kao prozor koji "iskače", i zameniće onu nepopularnu instancu koja vam se pojavi kada dođe do greške u npr. Windowsu - "this problem is caused by Windows, please contact Microsoft to see if there is a solution" (Ovaj problem je prouzrokovao Windows, molimo vas kontaktirajte Microsoft za rešenje).

Sada će korisnici sami moći da sugerišu problem i da pomoću "Fix it" aplikacije probaju da ga reše, tako da nema zamornog pretraživanja baza podataka i foldera.

Od otalih novosti koje se tiču Microsofta, treba izdvojiti novu "online" uslugu za vlasnike mobilnih telefona. Ova Internet prodavnica softvera za telefone biće od koristi svima koji koriste Windows Mobile operativni sistem.

Istovremeno, najavljena je i verzija 6.6 operativnog sistema Windows Mobile, koja donosi mnogo intuitivniji korisnički interfejs.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS