• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nokia" predstavila nove modele

Finska "Nokia", jedan od vodećih proizvođača mobilnih telefona, predstavila je nov telefon koji je nasljednik veoma popularnog modela "Nokia 6300".

 "Nokia" predstavila nove modele Izvor: MONDO

Novi model "Nokia 6700 klasik" ima kameru rezolucije od pet megapiksela i GPS navigator sa mapom puta, prenio je Rojters.

"Nokia 6700 klasik" biće puštena u prodaju u drugoj polovini godine i koštaće, bez poreza, 235 evra (307 američkih dolara).

"Vjerujem da će novi model biti najprodavaniji mobilni telefon u 2009. godini", rekao je zamjenik predsjednika "Nokije" Soren Peterson.

Predstavnici "Nokije" su predstavili javnosti i nove modele telefona 6303 i 2700, čija se vrijednost procenjuje na 135, odnosno 65 evra.

Na ovaj način je svjetski poznati proizvođač i distributer mobilnih telefona ponovo krenuo u osvajanje oslabljenog tržišta mikrotelefonije.

Teška poslovna godina očekuje proizvođače mobilnih uređaja jer se zbog recesije očekuju manji prihodi. Zbog finansijske krize, kupci će, kako je prenio Rojters, sve manje trošiti na nove uređaje. (Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS