• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gangstar 2 - igrica za žestoke momke

Gangstar 2 predstavlja sjajnu kombinaciju akcije i zabave, a sličnosti sa GTA serijalom ovoj igri daju poseban šmek.

 Gangstar 2 - igrica za žestoke momke Izvor: MONDO

Naziv: Gangstar 2: Kings of LA
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni telefon
Žanr: Akcija
Broj igrača: 1

Uticaj GTA serijala na igračku industriju je veliki i svi se konstantno trude da naprave sličnu igru koja će doživjeti makar dio uspjeha ove franšize.

Takav slučaj je i sa igrom Gangstar 2: Kings of LA, čiji tvorci se nisu trudili da igra ne izgleda kao GTA kopija. I dobro je što je tako...

Slične dobre stvari, koje se pojavljuju u GTA, mogu se vidjeti i ovde: krađa i vožnja "besnih" automobila, nasilje na ulicama, muzika koju možete mijenjati dok se vozite, vizuelni indikatori o stepenu agresije i drugo.

Čak je i sličnost imena glavnih likova velika. U GTA IV ime glavnog negativca je Niko, dok je u Gangstar 2 to Chico (Čiko).

Radnja igrice počinje tako što Čiko iz Meksika odlazi u Los Anđeles kako bi popravio životni standard i obogatio se, a sve to u ulozi člana bande (gangstera). Ovo naravno, uključuje i obavljanje različitih poslova za njegovu novu, proširenu "porodicu" - provale, krađe, ubistva, podvođenje...

I zabava se ne završava tu. Zapravo, čak 75 misija (koliko ova igrica ima) donijeće vam samo polovinu onoga što ova igra može da pruži. Tu je gomila mini igara, kvestova i misija koje možete izvršavati kada poželite ili kada se za tim ukaže potreba.

Dilovanje "slatkiša", skladištenje oružja i municije, krađa automobila u pokretu (čak i onih policijskih). Krađa policijskih automobila je nešto teža.

Koliko ste kriminalni, u ovoj igrici određuje se sistemom bodovanja. Ukoliko počinite zločin, kao što je naletanje na policajca ili preticanje na putu upaliće vam se jedna zvjezdica što znači da će vas policajci juriti čim vas ugledaju. Ukoliko ne uspijete da im pobjegnete na vrijeme, sav vaš stečeni novac i oružje biće redukovan na nulu.

Sa tehničke stranem Gangstar 2 jednostavno blista. U pitanju je velika i logična igra upakovana u mobilnu formu. Jednom kada se naviknete na sistem auto-nišanjenja i brze vožnje, sve će ići lako.

Treba pohvaliti razvojni tim koji je veliku pažnju posvetio detaljima, a sve u igri je jako živopisno i šareno. Grafika je odlična, kao i tvučni efekti, a posebno se izdvaja "ulični" govor sa kojim ćete se sretati na svakom koraku.

Sve u svemu Gangstar 2: Kings of LA je odlična igra, koja u poptpunosti donosi GTA osećaj igranja sa svim elementima koji uz ovakav žanr igara i idu: pucnjava, nasilje, brza vožnja zgodne cice... Svaka preporuka svim ljubiteljima žanra.

Ovu sjajnu igricu, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS