• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Worms 2008 - igrica za ljubitelje crvića

THQ Wireless predstavlja novu igru Worms 2008. Crvići se, u do sada najboljoj verziji za mobilne telefone, "krljaju" u svemiru.

 Worms 2008 - igrica za ljubitelje crvića Izvor: MONDO

Naziv: Worms 2008 - A Space Oddity
Izdavač: THQ Wireless
Format: Mobilni telefon
Žanr: Akcija/retro
Broj igrača: 1

Od samog početka Worms je bila jednostavna igra - dva tima crvića do zuba naoružanih najnebuloznijim vrstama oružja, pokušavaju da naprave što veći prasak i pobiju jedni druge.

Ova formula korišćena je i testirana na svim platformama: PC, konzolama, mobilnim uređajima, a pre par godina pojavila se i multiplejer verzija popularnih crvića.

Sada nam kompanija THQ Wireless predstavlja novu igru Worms 2008, čija se radnja odigrava u svemiru. Igra zadržava osnove serijala, ali donosi unapređenu grafiku i neke dodatne elemente u vidu mini igara.

Postoje tri moda koja možete izabrati, u zavisnosti od preferencija i vremena, a to su Quick Game, Custom Game i Campaign mod.

Početak igre je sličan kao i kod svih drugih naslova, lagano upoznavanje sa komandama i pričom. Nakon toga sve više počinjete da se udubljujete, izazovi postaju veći, te i vaše strateške sposobnosti dolaze do izražaja.

Grafika je najbolja koja se može vidjeti u bilo kojoj drugoj Worms igri za mobilne telefone, pa ćete uživati u koloritu, likovima i efektima dok pretvarate protivnika u tost.

Kontrole su lake i neće vam biti teško da se naviknete na njih. Izbor oružja je nešto reduciran, ali to je urađeno iz tehničkih razloga. Ipak, ovo neće uticati na sveukupni igrački ugođaj. Uostalom, robo-ovce su i dalje tu, što je lepo.

Vještačka inteligencija vaših protivnika je prilično izazovna i neće vam biti lako da ih pobedite. Ali, neće vas ni isfrustrirati.

Mini igre su novina u ovoj igri. Invasion, Frag Command, Astro Arrival i Rescue, a podsećaju na one sitne mini igre poput Space Invaders ili Defender. Ove mini igrice su prilično zabavne i predstavljaju savršen dodatak i odličan odmor od "krljanja" među crvićima.

Worms 2008: A Space Oddity je sjajna igra, sigurno najbolja mobilna verzija crvića do sada. Ukoliko je cilj bio da se zadrže stari fanovi Worms serijala ali i pridobiju novi, kompanija THQ Wireless je uspela u potpunosti. Worms 2008 je pravi slatkiš!

Ovu sjajnu igru namijenjenu mobilnim telefonima možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS