• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova hit igra: Cluedo

Cluedo je odlična stona igra prenijeta na mobilnu platformu, koja donosi sjajnu zabavu uz rješavanje misterioznih ubistava.

 Nova hit igra: Cluedo Izvor: MONDO

Naziv: Cluedo
Izdavač: Electronic Arts
Format: Mobilni
Žanr: Avantura/stona igra
Broj igrača: 1

Za one koji ne znaju, Cluedo je sjajna stona igra, sa tematikom klasične misterije ubistava (nešto slično kao u romanima Agate Kristi), gde igrač ima za cilj da riješi ove zagonetke.

Kompanija Electronic Arts potrudila se da ovu igricu predstavi kao single-player avanturu, sa uključivanje svih elemenata iz originala (kao što su osumnjičeni, misteriozne sobe i različiti dokazi koje skupljate tokom igre).

Igrač se nalazi u ulozi novinara, koji se nalazi na mjestu zločina i pokušava da isčeprka dobar sadržaj za priču u novinama.

U različitim istragama ubistava koje su uključene u igru, od kojih svako predstavlja zaseban nivo, imate određeno vrijeme da nekoga optužite za ubistvo. svaki korak koji napravite - razgovor sa ljudima ili ispitivanje objekata utiče na brojač vrijemena za određeni zadatak.

Ukoliko ne uspijete da riješite slučaj u zadatom vremenu gubite priliku da dobijete jednu od dragocenih "istražiteljskih zvijezda". Moguće je dobiti četiri ove zvijezde za svako od ubistava, pogađanje prave sobe, ubice i oružja kojim je ubistvo izvršeno.

Cluedo zaista radi odličan posao kada je u pitanju praćenje svega što ste naučili. Prisutni su lako dostupni ekran na kojima možete obilježiti gdje je svaki od osumnjičenih bio, kao i položaj oružja u trenutku ubistva, kao i mnoge druge opcije.

Ono što je još bolje od organizacije menija u igri jeste vizuekni doživljaj. Sa tečnim animiranim tranzicijama, stilizovano nacrtanim likovima i lokacijama, Cluedo uspijeva da dočara klasično-noir estetsko okruženje.

Cluedo je očigledno igra u koju je uneto dosta truda, dobrog razmišljanja, sjajne ideje, a kao rezultat dobijamo dosta zabave sa stilom.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS