• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže Google Voice

Kompanija Google sprema prodor u telekomunikacionoj industriji sa svojim najnovijim bespaltnim servisom pod nazivom Google Voice.

 Stiže Google Voice Izvor: MONDO

Ukoliko se korišćenje ove usluge "primi", neke od velikih i malih kompanija koje nude slične usluge (poput eBaya i njegovog Skype programa) mogle bi da budu dobro uzdrmane.

Google Voice predstavlja unapređenu verziju usluge ranije poznate pod nativom GrandCentral. Ovaj servis je kreiran sa namerom da pojednostavi upravljanje telefonskim pozivima, glasovnog maila i tekstualnih poruka.

Google Voice će na početku biti dostupan samo postojećim pretplatnicima GrandCentral usluge, dok će ostali biti u prilici da servis koriste za nekoliko nedjelja.

Google Voice omogućuje korisnicima da usmjeravaju sve svoje pozive ka jednom broju koji će ih simultano obavještavati na kućnom telefonu, na poslu i preko mobilnog uređaja.

Ovaj servis istovremeno omogućuje korisnicima da obavljaju telefonske razgovore, ostavljaju glasovne i tekstualne poruke preko Interneta. Usluga je besplatna u Americi, dok je u ostalim zemljama onogućena uz malu novčanu nadoknadu.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS