• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradite puno uz igricu Build-a-lot

Igra u kojoj ćete dosta graditi, trgovati nekretninama, upravljati radnicima i doživjeti sjajnu zabavu prikovani uz ekran mobilnog telefona.

 Gradite puno uz igricu Build-a-lot Izvor: MONDO

Naziv: Build-a-lot
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Strategija
Broj igrača: 1

Menadžment igre biste u normalnim okolnostima povezivali sa sporim, postepenim napredovanjem i odloženim osjećanjem, zadovoljstva koje se javi kada parče pustoši pretvorite u živopisnu metropolu. Ali ove igre uopšte ne moraju da budu takve.

Zapravo, Build-a-lot predstavlja veoma realističan razvoj nekretnina, a posebnu stavku predstavlja činjenica da se igrač ovde bori protiv vremena. Uostalom, izreka kaže: "Vrijeme je novac".

Kupovaćete velike parcele zemlje, na kojima ćete graditi kuće i zgrade, izdavati ih ili prodavati kako biste ostvarili mali profit, a i kako biste obezbijedili novac za izgradnju još većih stambenih blokova i veći profit. Sve u duhu naslova igre Build-a-lot (gradi mnogo).

Na startu svakog nivoa (ima ih 35 ukupno) dočekaće vas novo okruženje, a gradonačelnik će se s vremena na vrijeme pojavljivati i predlagati šta da uradite. Tipična lista ciljeva izgleda ovako: posjedovanje četiri nekretnine i jedne radionice, inspekcija jedne kuće i zarađivanje 250.000 dolara u kešu.


Naravno, kako sve ne bi bilo tako lako, zadatke je potrebno izvršiti u ograničenom vremenskom periodu. stalno će vam se nuditi nove i veće zgrade, pa ćete morati da odlučite da li novac da izdvojite za njihovu kupovinu ili za plaćanje radnika koji će tu zgradu izgraditi.

Igrački interfejs je intuitivan koliko god je to bilo moguće na mobilnom telefonu, a osjećaj upravljanja gradom ipak nije potpun kao u SimCity igrama zbog nešto reduciranijih resursa.

Sve u svemu, Build-a-lot je odlično upakovana igra sa dosta opcija koje će vas držati prikovanima za ekran mobilnog telefona.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS