• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sony Ericsson: Vizija uspeha

Na Mobile World Congress 2008 u Barseloni štand kompanije Sony Ericsson bio je jedan od najzanimljivijih i najinteraktivnijih.

 Sony Ericsson: Vizija uspeha Izvor: MONDO

Uz eksploziju zanimljivih boja i interesantan enterijer na štandu (na dva nivoa), pored detaljnih informacija o novim telefonima i uslugama, posetioci su mogli besplatno da odštampaju fotke napravljene kamerama mobilnih telefona ove marke, da ih prebace u digitalne ramove širom štanda ili da se poigraju za interaktivnim stolom, kojim se upravlja prevlačenjem ruke tik iznad njegove površine.

Ovaj sto poslužio je i kao odlična reklama za sve nove SE telefone, a vi na našem sajtu možete pogledati kako je bilo igrati se ovim interaktivnim komadom "dodatne opreme".

Japansko-švedski proizvođač predstavio je najviše modela i to uglavnom orijentisanih ka digitalnoj fotografiji i muzici.

W980 Walkman

Ovaj telefon je sve što vam treba da biste uživali u kvalitetnoj muzici. Poseduje unapređeni sistem basova, kao i kvalitetniji stereo sistem, a interna memorija od 8 GB omogućava skladištenje do 8.000 pesama, koje mogu da se podele sa prijateljima preko FM transmitera, već opisanog u testu Nokije N78.

Ovo je preklopni telefon sa eksternim kontrolama za mp3 plejer i dva displeja. Prvi je eksterni TFT QCIF 262k displej za obaveštenja, dok glavni, unutrašnji, prikazuje sliku u QVGA rezoluciji sa do 262k na dijagonali od 2,2 inča. Podržane su UMTS/HSDPA/GPRS i GSM mreže, Bluetooth, USB konekcija, 3D igra, FM radio, E-mail, Shake Control mp3 plejera i Java igara, spikerfon, kamera rezolucije 3,2 MPx sa video snimanjem i Photo Fix tehnologijom.

Cena i datum početka prodaje nisu poznati, a dimenzije W980 su 92x46x16,9 mm, uz masu od 100 grama.

Z770

Ovaj HSDPA telefon posebno je prilagođen za Web pretraživanje, surfovanje Web ili Wap složenim stranicama, kao i pretraživanje i čitanje vesti preko News feeds aplikacije.

Kada god se pojavi neka nova nadogradnja softvera ili pratećeg multimedijalnog sadržaja, ikonica sa obaveštenjem pojavljuje se na ekranu Z770. Gde god da se korisnik nalazi, mejlovi i poruke stižu pravo na njegov telefon. U njima mogu da se šalju i primaju fotografije ili video zapisi nastali ugrađenom kamerom rezolucije 2 MPx ili da se uživa u filmovima visoke rezolucije na QVGA TFT displeju dijagonale 2,2 inča sa do 262k boja.

Naravno, tu je i FM radio, Java MIDP 2.0 i 3D podrška, video striming, slušanje stereo muzike na bežičnim slušalicama, sinhronizacija imenika i kalendara sa računarom, kao i pregršt standardnih opcija. Ovaj model ima dimenzije od 93x48x15,5 mm i težinu od 91 gram. Dizajniran je po uzoru na Motorilin Razr model i ima flet, potpuno ravnu tastaturu.

(Marko Čavić Mobi blog za www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS