• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy S5 najbrži po Benchmark testovima

Lijepe vijesti za one koji čekaju Galaxy S5 - biće brz kao zmaj!

Procurila su i prva nezvanična mjerenja brzine u Benchmark AnTuTu aplikaciji koja pokazuju da je po pitanju brzine Galaxy S5 pravi smartfon za poželjeti! Glatko je zasjeo na tron liste najbržih uređaja, sa rezultatom boljim od Nota 3 i Sonyjevog Xperia Ultra Z fableta.

Test otkriva da Samsung Galaxy S5 dolazi sa Snapdragon 800 čipsetom (postoji šansa da će druga verzija imati Exynos čipset), uz četvorojezgarni 2.5 GHz Krait procesor, Android 4.4.2 KitKat i prednju 2.1 i zadnju kameru rezolucije 15.9 megapiksela. Telefon na testu prikazuje 2 GB RAM memorije i Adreno 330 GPU. Takođe, prikazana je i rezolucija displeja od 1.080 x 1.920 piksela, što odgovara Full HD-u, ali u ovim parametrima testovi mogu i da omanu, pa ovaj podatak, kao i sve uostalom, treba uzeti sa dozom rezerve.


Samsung nije ništa zvanično komentarisao, niti postoje potvrde da je ovo konačan i "onaj pravi" hardver koji će Galaxy S5 imati, ali su vesti svakako dobre. Premijera Galaxyja S5 je u Barseloni, 24. februara u 20 sati.

(MONDO, Foto: AnTuTu)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS