• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO na najvećem Sajmu mobilne telefonije!

MWC 2014 počinje i MONDO ekipa već je na licu mjesta!

Mi smo tamo gdje će od 24. do 27. februara biti predstavljeni novi telefoni, servisi i drugi mobilni uređaji!

Ovogodišnji MWC (Mobile World Congress) "prijeti" da bude najveći i najbolji do sada. Čak i uz izostanak Googla, koji drugu godinu zaredom "bojkotuje" MWC i Appla, kompanije koja se tradicionalno ne pojavljuje nigdje, sem na događajima u svojoj organizaciji, MWC 2014 biće prebogat premijerama, najavama novih uređaja, servisa i konvergentnih rješenja, koja će liniju između laptop, tablet i mobilnih uređaja još više smanjiti.

Da nam ovogodišnja posjeta Mobile World Congressu prođe "na najvišem nivou" pobrinule su se kompanije Ericsson, koja će posebno za MONDO demonstrirati i najaviti svoje nove i "kul" tehnologije, ali i Samsung, koji je tehnička podrška ekipe u Barsi. Zahvaljujući Note uređajima, koje ekipa MONDA nosi, imaćete među prvima priliku da vidite šta je to novo stiglo u Barsu, a zahvaljujući jedinstvenom S Penu napravićemo i posebne objave.

Pratite MWC 2014 uživo!

Sem na društvenim mrežama, koje smo naveli na kraju teksta, MWC 2014 i sve premijere možete pratiti i na MONDO.rs portalu, preko posebnog "boksa" koji se prikazuje sa desne strane!

MWC nije samo tehnika, MWC je odlična zabava, prilika da se upoznaju ljudi i kulture iz cijelog svijeta i da se sazna šta će godinu pred nama obilježiti u tehnološkom i mobilnom smislu!

"Naoštrite" se dobrim raspoloženjem, budite uz MobIT portal, ali nas pratite i na Instagramu, Facebooku i Twitteru, gde ćemo "odmotavati" ovogodišnju MWC priču kroz gomilu fotki, video snimaka i informativnih, ali i zabavnih tekstova!

Na svim mrežama smo pod oznakom #MobIT_MWC2014 – čitamo se i gledamo svuda!

(Marko Čavić, MONDO, Foto: MWC Awards. Ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS