• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konferencija Spark.Me u junu u Bečićima

Internet konferencija Spark.Me održaće se po drugi put 19. i 20. juna 2014. godine u hotelu Mediteran u Bečićima.

Spark.me je konferencija posvećena promociji i unapređenju Interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti. Ova interaktivna konferencija dizajnirana je da otključa kreativnost posjetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih predavača, kao i da ih podstakne da sami osmisle biznis ideje i unaprijede postojeće.

Prva Spark.me konferencija organizovana je prošle godine, a prisustvovalo joj je preko 360 učesnika i 18 međunarodno priznatih predavača, među kojima su i Džon Bigs, TechCrunchov urednik za istočnu obalu i Kris Varenhorst, inženjer kompanije Dropbox. Do sada je potvrđen dolazak Alfa Rena, Dina Dogana, Ivana Hernandeza, Davida Armana i Heder Rasel.

Organizatori su za sada otkrili imena samo ovih pet predavača, ali najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih predavača koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju.

Najavljujući ovogodišnji Spark.me, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn, koja je organizator konferencije naglašava:

"Kompanija doMEn ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj regionalne start-up scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje i druženje”.

Konferencija je zakazana za drugu polovinu juna, a kotizacije mogu da se kupe već sada, po ranim cijenama od 100 evra, odnosno 30 evra za studente.

„Za raniju prodaju karata smo se odlučili na osnovu iskustva od prethodne godine. Čim smo po prvi put najavili konferenciju, svi su htjeli što prije osigurati svoje učešće. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svi oni koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014. godine”, objasnila je Nataša.

Više o konferenciji i novosti o predavačima na zvaničnoj internet stranici, Facebook stranici i Twitter profilu.

(MONDO, foto: Promo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS