• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je najbolji mobilni uređaj MWC sajma!

Nije mobilni telefon, samo da znate ;)

Prema ocjeni GSMA organizacije Samsung Gear Fit najbolji je mobilni uređaj predstavljen na Svjetskom mobilnom kongresu u Barseloni! Iznenađeni? Mi nismo! Samsung Gear Fit prepoznat je kao jedan od najinovativnijih i najkreativnijih proizvoda na MWC 2014, a nagrada za najbolji mobilni uređaj tradicionalno je dodijeljena posljednjeg dana sajma.



Gear Fit je prvi zakrivljeni, Super AMOLED nosivi uređaj. Nudi Samsung Gear tehnologiju sa fitnes alatima, pružajući korisnicima mogućnost da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost. Dizajniran je da se udobno prilagodi ruci korisnika i nudi mnogo više od obične fitnes-trake jer su korisnici iako u pokretu, stalno u toku uz obavještenja sa Galaxy smart telefona, kao što su ona o dolazećim pozivima, elektronskoj pošti, SMS-u, alarmu, S-planeru i druge aplikacije.

Promjenljive trake u crnoj, narandžastoj i sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja Gear Fit kako bi se slagao uz odjeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti. Elegantan novi Samsung Gear Fit pruža prednosti superiornog povezivanja Samsungove nosive tehnologije sa specijalnim fitnes treningom u realnom vremenu koji daje jedinstvene i personalizovane savjete i preporuke za vježbanje.



(MONDO, Foto: Marko Čavić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS