• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li biste ovo kupili svom djetetu?

Pogledajte test tableta namijenjenog kreativnoj i edukativnoj igri djece, ali i roditeljima, koji mogu da kontrolišu koliko dugo i kako ga koriste.

Da li ste roditelj "starog kova" i smatrate da je igranje napolju i dalje bolje za vaše dijete ili ipak, mislite da se u njegov razvoj mora uključiti i moderan gedžet, poput ovog tableta? Anketa je na kraju teksta, a mi vam prije glasanja predstavljamo Samsung Galaxy Tab 3 Kids!

Pri razvoju Tab 3 Kids uređaja prioritet je bila zaštita djece, stoga tablet ima aplikaciju za upravljanje vremenom koja omogućava roditeljima da pomoću "Time Managera" podese vremenska ograničenja za korišćenje. Kada programirano vrijeme istekne, ekran uređaja se zaključava i pojavljuje se polje za unos lozinke. Roditelj nakon toga mora unijeti lozinku kako bi se uređaj otključao.

Sa dvojezgarnim procesorom od 1.2 gigaherca, jednim gigabajtom RAM memorije, pozadinskom kamerom od 3 megapiksela (bez autofokusa) i prednjom od 1.3 megapiksela, Tab 3 Kids ima snagu i performanse koje očekujete od tablet uređaja, a dizajniran je tako da djeci pruži nenametljiv edukativni, ali i interaktivni doživljaj.

Uz Galaxy Tab 3 Kids dostupno je i kućište za djecu, koje je posebno dizajnirano da olakša djeci držanje i koje ima više načina i uglova postavljanja na postolje. Kućište, takođe, ima C Pen olovku (pozamašnjih gabarita kako bi je dijete lakše držalo), odnosno stilus uređaj sa odgovarajućom drškom koja se lako hvata, što djeci omogućava da se zabavljaju crtanjem bez bojazni da će tako ostaviti tragove na drugim stvarima i namještaju.

Samsung je tablet opremio i klasičnim funkcionalnim modom, tako da roditelji mogu Tab 3 Kids da koriste i kao svaki drugi, obični tablet. Takođe, za sadržaj ne moraju da brinu ni djeca ni roditelji, jer je korejska kompanija u uređaj ubacila gomilu premijum aplikacija, koje su besplaten, a u prodavnici dječijeg softvera čeka još 600 aplikacija edukativnog i zabavnog sadržaja.

(MONDO/Marko Čavić, Foto: Samsung Mobile Press Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS