• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže jeftiniji iPhone 5C

Izgleda isto, ali je, ipak drugačiji od prethodnog iPhone 5C modela.

Razlika je u tome što će novi iPhone 5C imati osam gigabajta interne memorije, naravno bez mogućnosti proširenja, biće jeftiniji za oko 50-80 dolara i prodavaće se preko neta. Do sada su u ponudi bili 16 i 32 GB iPhone 5C modeli. Ostatak funkcija je nepromijenjen.

Novi iPhone 5C, nažalost neće stići sa novom bojom kućišta, čemu su se neki nadali.

Zadnja maska je izrađena iz jednog, plastičnog dijela, ali ne ostavlja "jeftin" osjećaj u ruci korisnika, napomenuo je Tim Kuk prilikom premijere prvog iPhone 5C modela. iPhone 5C dostupan je u bijeloj, žutoj, zelenoj, plavoj i pink boji. Polikarbonatno kućište može se ukrasiti posebnim gumiranim navlakama, sa različitim motivima. iPhone 5C ima isti A6 čip, koji ima iPhone 5, dolazi sa 4-inčnim Retina displejom, sa posebnim "touch" slojem, kao i sa iSight zadnjom kamerom rezolucije 8 megapiksela i prednjom FaceTime HD kameru.


Dolazi sa Bluetooth 4.0 povezivanjem, Wi-Fijem na 2.4 i 5 GHz, LTE podrškom i uz ugovor na dvije godine koštaće 99 dolara za verziju sa 16 GB memorije i 199 dolara za verziju sa 32 GB memorije.

Cijene gumiranih navlaka je 29 dolara, prodaje se samo u ovlašćenim Apple prodavnicama i tokom njihove izrade korišćeni su materijali koji ne štete prirodi i mogu se u potpunosti reciklirati.

(MONDO, iPhone 5C, Apple Foto: Promo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS