• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android uređaji stabilniji od iPhona!

Ne tvrdimo mi, studija je pokazala!

Često se za Android kaže da je dobar, ali "to zakucavanje, usporavanje i "krahiranje" sistema" je izgovor protiv Android smartfona, kad ono - ispada po ovoj studiji da je Android, zapravo stabilniji od iOS-a.

Takođe, još češće se kao prednost iPhone uređaja u odnosu na Android navodi da je iOS stabilniji, bolji i pouzdaniji, ali izgleda da je izgovor za iPhone upravo pao u vodu! Prema Crittercism kompaniji, koja je prvi put objavila "Mobile Experience Benchmark" testiranja ispada da je Android dvostruko stabilniji. Studija je uključila milijardu telefona, posmatranih u periodu od mjesec dana.

Prema ovom istraživanju iOS 6, 7.0, i 7.1 pali su 2.5, 2.1, i 1.7 odsto u toku posmatranog perioda, dok je Android KitKat, Jelly Bean i Ice Cream Sandwich pao 2.3, 1.7 i samo 0.7 odsto. Dakle ICS je i najpouzdaniji Android OS do sada po studiji.

Najpouzdaniji proizvođač Androida je Samsung, koji najmanje pada, dok je među iPhonima neslavno prvo mjesto po broju padova zauzeo najnoviji iPhone 5S.

(Marko Čavić - MONDO, Foto: Promo)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Apple

Ne razumem zasto ste ovo objavili, kad uopste nije tacno, prvo , radjeno je u periodu od mesec dana, tada i najlosiji android radi super, tek kasnije posle nekoliko meseci toliko zakucava da mozes da ga bacis u kantu za djubre, a iPhone isto radi i posle 1 meseca i posle 2 godine.

RECENZIJE

TIPS & TRICKS