• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemojte koristiti i kupovati ovaj laptop!

Neobično upozorenje kompanije Sony trebalo bi shvatiti ozbiljno!

Kompanija Sony je prema pisanju The Verge i Wall Street Journal internet portala u procesu obavještavanja oko 26.000 korisnika koji su kupili VAIO Fit 11A laptop računar da odmah prestanu sa njegovim korišćenjem, jer postoji velika šansa da će se u jednom momentu računar zapaliti.

Sony je izdao obavještenje u kojem stoji da VAIO Fit 11A serija laptopova ima obiljan problem sa baterijom, nakon što je primila nekoliko žalbi na pregrijavanje uređaja, topljenje baterija i izazivanje požara tokom korišćenja. Dok se problem ne riješi Sony kupcima ovog modela savjetuje da prestanu da koriste uređaj.

Raspitali smo se po prodavnicama IT opreme i saznali da model VAIO Fit 11A rijetko može da se kupi u Srbiji, uglavnom zbog svoje visoke cijene, ali bi korisnici koji su ih eventualno kupili u inostranstvu trebalo da se raspitaju na sajtu proizvođača o tome kako da nadoknade štetu.

Sony je zbog loše prodaje i jačanja konkurencije najavio da će prodati VAIO odjeljenje zainteresovanoj strani iz Japana. Lenovo kompanija je, takođe, u problemu sa baterijama, pa ako imate neki Lenovo laptop provjerite da li je vaša baterija na listi za zamjenu.

(MONDO, Foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS