• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"iPhone 5 je cunami"

Jedan od ciljeva Samsunga, otkrivaju interni dokumenti, jeste "neutralizovati" iPhone kampanje američke kompanije Apple.

Sve više zanimljivih informacija isplivava na površinu, od kada je krenula nova runda suđenja Apple-Samsung kompanija. U najnovijem postupku, u kojem Apple od Samsunga traži novih dvije milijarde dolara za povredu pet patenata, američka kompanija je kao jedan od dokaza iznela mejl Samsungovih visokih predstavnika, koji su izrazili zabrinutost zbog lansiranja iPhone 5 uređaja, piše The Verge portal.

"Kao što znate predstoji nam cunami kada stigne iPhone 5. To će se dešavati otprilike u septembru i oktobru", napisao je u mejlu Dejl Son, koji je u to vrijeme bio direktor Samsunga za poslove telekomunikacija u SAD. "Prema planu direktora kompanije, moraju se preduzeti koraci koji će neutralizovati cunami", rekao je on dalje, misleći na direktora Samsung Mobile sektora, JK Šina.

Ovo nije prvi takav dokument koji je Apple iznio na sudu, pošto je prethodno pokazao i plan Samsunga u kojem korejska kompanija poziva Google da zajedno rade na promociji Samsung uređaja u vrijeme kada se pojavi Apple iPhone 4S.

(MONDO, Foto: Appy Geek.)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS