• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Galaxy S5 napravljen od plastike

Samsung je konačno otkrio zašto su telefoni, pa i S5, napravljeni od plastike.

U intervjuu datom portalu Engadget, Samsungov predstavnik odgovorio je, između ostalog, i na pitanje zašto je Galaxy serija telefona napravljena od plastike i polikarbonata.

Dong Hun Kim, jedan od vodećih Samsungovih dizajnera za proizvode, rekao je o dizajnu Galaxy S5 uređaja sljedeće: "Naš glavni cilj bila je lakoća korišćenja, da bude prijatan na dodir i sa humanističkim pristupom. Željeli smo proizvod sa prijatnim dodirom i boljim hvatom. Mislimo da smo se odlučili za metal da bi dizajn bio nekako težak i hladan".

"Sa plastikom je drugačije, teksture su toplije. Mislimo da će korisnici biti zadovoljni zbog ovakvih materijala, zbog toplijeg i prijatnijeg dizajna. Plastika, kao materijal za izgradnju kućišta je bio najbolji i za vizuelno izražavanje punoće, ona bolje simbolizuje naše dizajnerske koncepte", zaključio je Dong Hun Kim.

Da li se slažete sa ovim riječima možete nam reći i na MobIT Facebook stranici! Kompletan test Samsung Galaxy S5 uređaja, cijene i odgovore na vaša pitanja pročitajte na linku.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS