• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oživite igračke i igre: Skylanders Trap Team

Fenomen "oživi igračke" prelazi na sasvim novi nivo uvođenjem digitalnih karaktera u stvarni svijet.

Skylanders redefiniše koncept "oživi igračke" sa još jednom inovacijom, Skylanders Trap Team. U Sjevernoj Americi 5. oktobra Activision Publishing će predstaviti najnoviji nastavak Skylanders franšize, koji će preokrenuti magiju oživljavanja igračaka - nevjerovatnim dopuštanjem djeci da povuku karaktere iz digitalnog u stvarni (fizički) svijet.

Sa Skylanders Trap Team igrom, Portal masteri imaju mogučnost da traže iI pobjeđuju neprijatelje u cijelom Skylandu, njihovim izvlačenjem iz igre i prebacivanjem u stvarni svijet - svoju dnevnu sobu, hvatajući ih u magične zamke. Igrači mogu vratiti neprijatelje nazad u igru igrajući kao neprijatelji u borbi protiv zla. Igra će sadržati Traptanium Portal (portal moći), novi prsten magične energije koji dopušta djeci ne samo da ožive svoje Skylanderse već da uz pomoć magije zarobe neprijatelje koristeći nove Zamke. Kada poraze zlikovca, igrači će biti u mogućnosti da postave zamku na novi portal moći i zarobe ih. Takođe, moći će da čuju neprijatelja unutar zamke, inovacija koja zaista oživljava igračke.

Ovaj nov i uzbudljiv model igranja daje igračima mogućnost zamjene između igranja kao Skyladers heroj ili neprijatelj u bilo kom trenutku, stvarajući zabavan i jedinstven "tag team" gameplay. Pored toga, za zabavu i kooperativne avanture na svim konzolnim sistemima igre, fanovi mogu nositi svoje zamke i Skylanders junake kod svojih prijatelja.

VIDEO

U dijelu Skylanders Trap Team, Kaos nastavlja sa svojom potragom u nadi da će zavladati zemljama Skylands-a. On je otkrio lokaciju legendarnog Cloudcracker zatvora - tvrđave izgrađene u potpunosti od magične supstance Traptanium koja je dom Skylandsovih najmračnijih zlikovaca. U pokušaju da izgradi sopstvenu vojsku zlikovaca, Kaos diže u vazduh zatvor, oslobađajući najtraženije zlikovce I minirajući komadiće Traptanijuma na Zemlju u obliku zamke. Sada je na Portal masterima da zarobe ponove odbjegle zlikovce koristeći moćne Traptanium Traps (zamke od Traptanijuma) I poraze Kaosa prije nego što bude kasno! Nova avantura pruža raznovrsnu i dinamičnu priču, novo igračko iskustvo ispunjeno avanturom, borbom, slagalicama, mini igrama i aktivnostima, platformom, co-op igranjem, sve u okviru ubjedljivog okruženja.

Skylanders Trap Team predstavlja Skylanders heroje poznate kao Trap Masteri, potpuno nove Core Skylanders karaktere i ranije Skylanders karaktere koji će moći da igraju na novom portalu. Igra sadrži i nekoliko jedinstvenih i zanimljivo dizajniranih zamki različitih elemenata. Sa svakim dodatkom Trap Team kolekcije Portal masteri otključavaju uzbudljive mogućnosti gameplaya na svakom nivou.



Fanovi mogu naručiti Skylanders Trap Team već od 23. aprila. Skylanders Trap Team će biti dostupan na Xbox 360 i Xbox One, PlayStation 3 i PlayStation 4, Nintendo's Wii, Nintendo's Wii U i potpuno jedinstvena avantura na Nintendo 3DS. Igra će biti dostupna 5. oktobra u Sjevernoj Americi, 2. oktobra u Australiji/Novom Zelandu I 10. oktobra u Evropi.

(MONDO, Foto: Promo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS