• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terminator Salvation

Poenta igre je jednostavna. Pokupite oružje i municiju i potamanite sve Terminatore koji vam se nađu na putu. Kao na filmu.

 Terminator Salvation Izvor: MONDO

Naziv: Terminator Salvation
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni
Žanr: Film/TV
Broj igrača: 1

Malo je onih koji ostanu ravnodušni na pomen Terminator franšize. Serijal filmova koji je imao svojih uspona i padova počeo je kao neambiciozan projekat, u vremenima kada je naučna fantastika bila u svojim začecima.

Ipak ideja borbe čovjeka i mašine dovela je ovaj film do kultnog statusa, koji se drugim dijelom u potpunosti učvrstio na svojim pozicijama, kada je postao globalni fenomen.

Treći i četvrti dio filmova nisu naišli na odobravanja ni kritike ni publike, pa je bilo zanimljivo vidjeti šta je to što bi igra Terminator Salvation mogla donijeti novo na mobilnim telefonima.

Poenta igre je jednostavna. Pokupite oružje i municiju i potamanite sve Terminatore koji vam se nađu na putu. Bez pretjeranog zamaranja - jednostavno i efektivno, kao u filmu.

Igrač je u prilici da prati kretanje Džona Konora kroz ovaj pseudo 3d, post-apokaliptični svijet, da puca u sve što mu se ispriječi i to najvećom puškom koju može da zamisli.

Zanimljiv dodatak ovoj akciji jeste skupljanje T-800 i Hunter/Killersa, koji će vam pomoći da preživite mnogo duže nego što biste bez njih.

Bićete u prilici da se provozate u nekoliko futurističkih vozila, a sva radnja začinjena je sjajnim svjetlucavim 3d efektima, koji ipak neće previše uticati na brzinu i grafičku zahtjevnost.

Za igru rađenu po filmskoj licenci - Terminator Salvation je potpuno prihvatljiv, bez pretjeranog opterećenja za igrača, potpuno zabavna i igra odlična za "ubijanje" vremena.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS