• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stranded: Mysteries of Time

Da ideja o putovanju kroz vrijeme i dalje živi i nikako nije izgubila na važnosti ni u temama igrica, dokaz je i avantura Stranded: Mysteries of Time.

 Stranded: Mysteries of Time Izvor: MONDO

Naziv: Stranded: Mysteries of Time
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Avantura
Broj igrača: 1

Glavni protagonista igre, dr Aleks Hauls, možda izgleda kao mišićavko iz igrica o Drugom svjetskom ratu, ali ćete ubrzo vidjeti da je on daleko od stereotipnog nabildovanog akcionog heroja.

Rad u istraživačkoj stanici dovodi našeg junaka u kontakt sa starim profesorom i njegovim otkrićem - mašinom koja krši zakone vremena i prostora. Veoma brzo Hauls je uvučen u zavjeru koja prijeti da uništi čovječanstvo, te se naš junak upućuje u putovanje kroz prošlost, sadašnjost i budućnost kako bi spasio svoje prijatelje i sprečio globalnu katastrofu.

Na svom putovanju nailaziće na razne kreature, od kojih su dinosaurusi vjerovatno najopasniji. Naravno tu je oružje - puška kojom uspavljuje životinje.

Od dodatnih elemenata, tu je mogućnost pecanja, sađenja biljaka, sječenja drveta. Drvo se inače koristi kao pogonsko gorivo za vremensku mašinu (zanimljivo je da posljednje čudo tehnike radi na drva).

Kroz igru ćete skupljati gomilu različitih predmeta, a asvaki od njih ima neku posebnu namenu u drugom vremenu kojim putujete.

Igra se, u osnovi, bazira manje na preživljavanju u divljini a više na otkrivanju zavjera, pa je više linearna nego što bi se to očekivalo.

Vizuelno, igra je odlična. Prezentacija 3D okruženja otkriće velike i detaljne krajolike, uz malo usporavanje frejmova kada se na ekranu nađe više likova.

Sigurno je da ćete uz igru Stranded: Mysteries of Time provesti zanimljivih nekoliko sati i da nećete biti razočarani igračkim iskustvom koje ona donosi.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS