• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Igra se sastoji od nekoliko samostalnih poglavlja, a ovdje ćete biti ocjenjivani po tome koliko brzo ste određeno poglavlje prešli.

 Harry Potter and the Half-Blood Prince Izvor: MONDO

Naziv: Harry Potter and the Half-Blood Prince

Izdavač: EA Mobile

Format: Mobilni

Žanr: Avantura, Film/TV

Broj igrača: 1

Ako uzmemo u obzir svu popularnost koju je poslednjih godina stekla franšiza Harry Potter, prosto je nevjerovatno da je o malom dječaku čarobnjaku izdato svega nekoliko igrica namijenjenih mobilnim telefonima.

Najveći dio vremena u igri provešćete noseći raznorazne predmete s jednog kraja Hogvortsa na drugi, a ovi predmeti uključuju razne antikvitete iz zamka, kao i magične napitke.

Ne morate brinuti o tome da ćete se izgubiti u svojim poduhvatima, jer kada vaš junak stoji mirno u mjestu, navodiće vas putokaz od magičnih tragova.

Većina misija svodi se na misije gdje vas neka od osoba iz Hogvortsa šalje na zadatak da joj donesete neki predmet, što je prilično dinamično i nadoknađuje nedostatak prave akcije koji se može naći u drugim igricama.

Za akciju su zaduženi takozvani čarobnjački dueli, gdje morate da pomjerate Harry-ja s jednog na drugo mjesto kako bi izbjegao magije protivnika, kao i da bacate čini na čarobnjaka s kojim imate duel.

Magije nećete koristiti isključivo u ofanzivne svrhe, tu je mogućnost bacanja odbrambenih čini, kao i pristupanja drugim magijama. Izbor magija igraču će biti omogućen u zavisnosti od situacije u kojoj se Harry Potter nalazi.

Sa vizuelne strane igrica prevazilazi sve svoje prethodnike, a EA Mobile se potrudio da stvori autentičan mistični ambijent koji se može videti u filmovima iz serijala.

Sprajtovi likova su odlično animirani, dok posebno treba istaći grimase koje Harry Potter pravi dok baca čini.

Jedina zamjerka koja se može uputiti ovoj igri jeste to što ne traje malo duže, ali je sigurno da ćete se dobro zabaviti i proživjeti neke od zanimljivih detalja iz knjiga i filmova.

Igru Harry Potter and the Half-Blood Prince, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS