• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

B-link 2009: Virtuelna evolucija

Beogradski festival novih komunikacija B-link, održaće se od 1. do 4. oktobra u galeriji O3ONE.

 B-link 2009: Virtuelna evolucija  Izvor: MONDO

Festival promoviše kreativnu upotrebu najnaprednijih alata, metoda i medija koji su proizvod tehnološke, internet i elektronske revolucije.

Filozofija festivala, koji baca virtuelni pogled na stvarnost, jeste edukacija o postojanju naprednih kanala komunikacije u eksperimentalnom stvaralaštvu i web poslovanju, kao i integracija te dvije oblasti u novu funkcionalnu cjelinu.

Nove komunikacije festival uslovno dijeli u četiri programske cjeline: Music communication (Touch the link- create digital), Advertising communication (Fast forward), Internet communication (Connect to interact) i Inovative communication (Digital world). Učesnici programa će, dakle, iz raličitih perspektiva predstaviti načine na koje oni primjenjuju dostignuća novih komunikacija u poslovanju i stvaralaštvu. Takođe, autori progresivnih rješenja u ovoj oblasti predstaviće sopstvene izume, u čijem će promovisanju publika moći aktivno da učestvuje i bude, doslovno, u dodiru sa tehnikom.

B-link će zajedno sa svojim gostima pokušati da redefiniše dosadašnje obrasce interakcije sa digitalnim svijetom, predstavljajući inovativne softverske platforme, savremene forme web komuniciranja i moderne strategije oglašavanja kompanija. Učesnici programa predstaviće i upotrebu revolucionarnih tehnika u sferama eksperimentalnog filma, animacije, muzičke produkcije i distribucije.

B-link će imati i svoje virtuelno izdanje, gdje će svoje mjesto imati svi prezentovani projekti, ideje učesnika i svaki drugi detalj koji je vezan za festival.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS