• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Web Fest 2009: Glasajte za omiljene sajtove

Svečano otvoren drugi po redu Web Fest, prvi regionalni internet festival.

 Web Fest 2009: Glasajte za omiljene sajtove Izvor: MONDO

Prvi regionalni internet festival posvećen izboru najboljeg web sajta ili web projekta, kao i promociji i unapređenju korišćenja globalne elektronske mreže na ovim prostorima - Web Fest, održava se od 1. oktobra do 26. novembra.

Takmičarski dio festivala je jednostavan. Svako može da prijavi web sajt za učešće u takmičenju – besplatno i to ne samo svoj sajt. Sve što treba zainteresovani da učine je da odu na adresu www.wfest.org, unesu adresu sajta koji nominuju i izaberu jednu od kategorija kojoj pripada željena web stranica.

Takmičenje je podijeljeno u dva dijela - na glasanje stručnog žirija i glasanje publike i svi učesnici automatski učestvuju u oba izbora. Stručni žiri sačinjen je od profesionalaca iz sveta web dizajna i poslovanja i ocjenjuje prijedloge prema precizno definisanim kriterijumima. Publika pobjednika bira glasanjem, a sajt ili projekat sa najvećim brojem glasova je pobjednik.

Web Fest 2009 pored takmičenja sačinjavaju i radionice u kojima se proširuje znanje o web-u kao mediju, ali i poslovnom tržištu koje u vremenu krize može doprinijeti ne samo opstanku, već i razvoju.

Prijave koje su već u toku (moguće ih je podnositi do kraja oktobra) i glasanje se obavljaju na adresi - www.wfest.org, a ceremonija objave pobjednika biće održana 26. novembra 2009. u Beogradu.

Web Fest je prvi put organizovan 2007. uz velik uspjeh i podršku, kako web zajednice, tako i poznatih ličnosti, organizacija, udruženja, poslovnih ljudi i predstavnika državne i lokalne uprave.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS