• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi hoće .ME domen

Domen .ME postigao je odličan uspjeh na posljednjoj aukciji.

 Svi hoće .ME domen  Izvor: MONDO

"Nejmdžet" na aukcijsku prodaju je ponudio 15 najboljih .ME domena, a najbolje je prošao friend.me prodat za 21.000 dolara i host.me sa cijenom od 15.200 dolara.

Popularnost i odlične cijene koje postiže ne čude jer je .ME nastavak odličan način da pojedinci i kompanije pošalju poruku o sebi i svom poslu širom svijeta zahvaljujući Internetu.

Tako je hire.me (angažuj me) postavljen u Sjevernoj Americi da bi pomogao studentima da lakše dođu do posla. Univerzitetski profesor i dva stručnjaka za softvere razvili su ovaj sajt. Sada nekoliko univerziteta koriste ovaj portal da bi naučili studente kako se koriste novi mediji i šta znači onlajn brendiranje.

Drugi veb sajt koji koristi prednosti .ME domena je missouri.me u okviru koga poetioci jednim "klikom" mogu da saznaju sve što ih zanima o ovoj američkoj državi. Sada su u najavi oclahoma.me i 25 drugih sajtova čija će se imena sastojati od imena američkih država i nastavka .ME.

"Shvativši da su mogućnosti koje otvara korišćenje domena .ME, želimo da ohrabrimo svakoga sa dobrim idejama i biznis planom da nam se obrate u vezi sa korišćenjem domena .ME", kaže Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije Registar.me.

(Rojters/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS