• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TwitterPeek - tvitovanje za fanatike

Svi zaljubljenici u Twitter mikroblog sada mogu da postavljaju svoje tvitove i u pokretu uz pomoć novog uređaja pod nazivom TwitterPeek.

 TwitterPeek - tvitovanje za fanatike Izvor: MONDO

Gedžet je dizajnirala kompanija Peek poznata po proizvodnji jeftinih mobilnih telefona.

TwitterPeek izgleda kao pametni telefon, ima QWERTY tastaturu, ekran veličine četiri inča i dolazi u crnoj i pastelno plavoj boji.

Sem izgleda, ovaj uređaj nema mnogo dodirnih tačaka sa smartphone uređajima. Ne omogućuje pozivanje, niti pregled video materijala, kao ni audio fajlova, niti druge napredne funkcije.

Sve što ovaj uređaj omogućuje jeste neograničeno postavljanje poruka na Twitter (tvitovanje), kao i gledanje Twitpic slika. TweetPeek ne podržava slanje tekstualnih niti e-mail poruka.

Proizvođači ovog gedžeta smatraju da će uređaj privući tinejdžere i one koji nemaju pametne telefone sa kojih je moguće tvitovati.

Cijena uređaja iznosi 99 američkih dolara, u šta je uključeno i šest mjeseci pretplate. Nakon toga mjesečna pretplata iznosi osam dolara.

Već na samom startu na forumima i blogovima komentari na uređaj su prilično negativni. Mnogi smatraju da je TwitterPeek u potpunosti beskoristan jer se za isti novac može kupiti solidan smartphone uređaj i sa njega tvitovati do mile volje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS