• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milionski ugovori m:tel-a i Alkatel-a

Kompanija m:tel i francusko-američka kompanija "Alcatel-Lucent", potpisali ugovore vrijedne više od 3,5 miliona evra.

 Milionski ugovori m:tel-a i Alkatel-a Izvor: MONDO

Ugovori se odnose na isporuke i instalaciju opreme za proširenje i unapređenje tehničkih kapaciteta, koja će m:tel-u omogućiti da obogati portfolio usluga i korisnicima ponudi najsavremenija rješenja bazirana na širokopojasnoj (broadband) tehnologiji.

"Uvjerivši se u kvalitet Alcatel-Lucent opreme i rješenja, m:tel nastavlja uspješnu saradnju sa ovom kompanijom. Rast broja naših korisnika i konstantan, očekivan rast prenosa podataka putem interneta, govora ili videa, pred m:tel stavlja zadatak smanjenja troškova, optimizacije i unapređenja sigurnosti mreže i nuđenja novih najzahtjevnijih usluga. Naš cilj je da poslovnim i rezidencijalnim korisnicima ponudimo široku obogaćenu paletu savremenih rješenja zasnovanih na širokopojasnoj tehnologiji“, rekao je generalni direktor m:tel-a Predrag Ćulibrk.

"Naša duga i vrlo uspješna saradnja sa m:tel-om, omogućila nam je da dobro upoznamo ovo tržište i zajednički dođemo do najboljih rješenja koja će zadovoljiti potrebe m:tel korisnika", dodao je direktor Alcatel-Lucent-a za Jugoistočnu Evropu, Raoul Ros.

Zahvaljujući ovoj opremi, kompanija m:tel će povećati kapacitete optičke DWDM mreže u čitavoj BiH, kapacitete za ADSL servise i servise za prenos podataka za poslovne korisnike bazirane na IP-MPLS tehnologiji.

Takođe, biće poboljšan kvalitet prenosa govora, podataka i video sadržaja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS