• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Townsmen 6 - Igrajte se francuske revolucije

Radnja igre Townsmen 6 odvija se u revolucionarnoj Francuskoj, a uloga igrača je da pomogne revolucionarima protiv monarhističke tiranije.

 Townsmen 6 - Igrajte se francuske revolucije Izvor: MONDO

Naziv: Townsmen 6

Izdavač: Glu Mobile

Format: Mobilni

Žanr: Strategija

Broj igrača: 1

Šesti dio sage o građenju imperije od temelja, koju nam donosi HandyGames, dokaz je da nastavci popularnih igara odoljevaju svim preprekama i uspijevaju da nadvise čak i visoke standarde postavljene od strane prethodnih dijelova.

Radnja igre Townsmen 6 odvija se u revolucionarnoj Francuskoj, a uloga igrača je da pomogne revolucionarima da se izbore sa monarhističkom tiranijom.

Svaka misija započinje kreiranjem "Guild hall-a", koji u igru predstavlja svojevrsan štab u kome se okupljaju pristalice revolucije. Naravno, kako biste imali kime da komandujete morate da izgradite naselja, a da biste iste prehranili biće vam potrebne farme, pekare, mjesta za pecanje... I tako dalje.

Svakome ko je igrao strategiju koja se bazira na menadžmentu resursa neće biti teško da se snađe u ovoj igrici.

Cilj je svakako kreiranje što više stanovnika, koji će uz pomoć različitih pomagala (koje takođe proizvodite) krenuti u osvajanje rivalskih gradova. Nakon svake nove teritorije koju ste osvojili, vraćate se na mapu Francuske i birate sljedeću "metu".

Naravno, teško je očekivati da će kralj sjedeti skrštenih ruku, pa ćete nakon nekoliko uvodnih misija biti u prilici da se suočite i sa razjarenom kraljevskom armijom.

Dubina koju igra donosi može se porediti sa nekim PC igrama. Gejmplej je impresivan, grafički elementi su sjajno detaljisani a to ćete nabolje vidjeti na nekim "moćnijim" telefonima.

Townsmen 6 je pun pogodak u svijetu igara za mobilne telefone i pravo je osveženje. Toliko dubine i kompleksnosti rijetko se viša na ovoj platformi. Probajte Townsmen 6, nećete se pokajati.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS