• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung i Microsoft zajedno štede energiju

Vodeći ljudi u kompanijama Samsung i Microsoft, Jun Vu – Li i Stiv Bolmer, najavili su saradnju na efektnoj uštedi energije u kompjuterima.

 Samsung i Microsoft zajedno štede energiju  Izvor: MONDO

Cilj ove dvije kompanije je podsticanje korisnika kompjutera da kupuju PC sisteme koji su ekološki prihvatljiviji. Samsung očekuje značajne uštede energije kada se udruže Microsoftov Windows 7 operativni sistem i Samsungova class DDR3 DRAM memorija.

Samsung će od 2010. godine, kao veliki pobornik sistema Windows 7, prebaciti sve svoje korporativne PC računare širom svijeta na novi operativni sistem.

Očekuje se da će Green IT saradnja svjetskog lidera u proizvodnji memorije i svjetskog lidera u proizvodnji softvera doprinijeti oživljavanju IT tržišta, koje je zamrlo usljed ekonomske krize.

Ovih dana, Samsung je objavio i da je telefon ove kompanije pod nazivom Star premašio prodaju od 10 miliona primeraka u rekordnom vremenu.

Star (model S5230) koji je lansiran u maju ove godine dostigao je ovaj rezultat u prodaji brže od bilo kog mobilnog telefona u istoriji Samsunga.

Mjesečna prodaja je dostigla cifru od 2 miliona u septembru i oktobru, kada je touch-screen nastavio da dobija na popularnosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS