• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno MySpace Mobile!

Kompanije MySpace i Sprint objavile su lansiranje MySpace Mobile usluge na svim mobilnim telefonima kompanije Sprint koji poseduju Internet konekciju.

 Konačno MySpace Mobile! Izvor: MONDO

Ovaj potez samo je deo kampanje kojom MySpace obogaćuje korisničko iskustvo raznim uslugama, a MySpace Mobile omogućuje korisnicima pristup inovativnom alatu, editovanje profila, pregled i dodavanje prijatelja u listu, pisanje blogova, slanje MySpace poruka i još mnogo drugih opcija.

Istovremeno, predstavljena je i zvanična prezentacija MySpace Mobile sajta, na adresi http://m.myspace.com, koja je dostupna sa bilo kog Sprintovog mobilnog telefona. sajt se odlikuje bogatim grafičkim dizajnom, revidiranim e-mail interfejsom i drugim funkcijama. Pristup sajtu sa Sprint telefona je veoma jednostavan, jer je dovoljno samo otvoriti web stranicu, odabrati Messaging opciju i kliknuti na MySpace Mobile link kako bi se dobio direktan pristup profilima.

Usluga MySpace Mobile neće se posebno naplaćivati, a biće sastavni deo Simply Everything ponude kompanije Sprint, koja se prodaje po ceni od 99 američkih dolara a uključuje neograničene pozive, slanje poruka i drugih podataka.

(Bratislav Jovanović, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS