• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igre koje su obilježile 2009. na MONDU

Protekla godina donela je pregršt sjajnih igara namijenjenih mobilnim telefonima, od kojih većinu možete preuzeti sa MONDO wap portala.

 Igre koje su obilježile 2009. na MONDU Izvor: MONDO

Razvojni timovi i izdavači vodili su velike bitke u svim žanrovima. Neke franšize potvrdile su svoju popularnost, neke su povratile staru slavu, a bilo je i igara koje su postavile potpuno nove standarde kada je mobilna platforma u pitanju.

Šta se od toga najviše igralo pogledajte u sljedećem spisku:

1. Wimbledon Tennis 2009 - Definitivno najbolja igrica koja obrađuje temu tenisa, svidjeće se i onima koji nisu veliki fanovi sportskih simulacija, a sigurno je da će igrača dugo zadržati pred ekranom telefona.

2. TMNT The Ninja Tribunal - Dobrodošli nazad u svijet najpoznatijih nindža heroja: Leonarda, Donatela, Rafaela i Mikelanđela! Pomozite im da pobijede Šredera i spasu svijet u ovoj igri koja oduzima dah, a koja vas vodi u misteriozni svijet pravih nindži!

3. Real Football Manager 2009 - Jedna od najboljih fudbalskih menadžerskih simulacija koje se mogu naći na mobilnim telefonima. Najbliža PC verziji po svom kvalitetu, inovativnosti, jednostavnosti korišćenja i količini zabave koju nudi.

4. Madagascar Escape 2 Africa - Zvanična igra za mobilne telefone po filmu DreamWorks-a Madagascar 2! Uletite u akciju ričući u ulozi Aleksa i zaradite pruge u ulozi Martija! Uživajte u ovoj Afričkoj avanturi, zabavnim mini igrama i slagalicama.

5. The Sims 3
- Ova igra je zaista dosegla novi nivo kada je u pitanju serijal, stari osjećaj je oplemenjen novim i zanimljivim sadržajima. Igrica posjeduje strategiju, dugačak gameplay, realizam, zabavna je i 'zarazna'. Šta ćete više.

6. Call of Duty 5 World at War
- Najbolja pucačina iz prvog lica 2007. godine, vratila se u Drugi svjetski rat i odvodi vas u haos bitke i izaziva vas da preživite borbe rata koje su dovele do propasti snaga Osovina u Evropi i u Južnom Pacifiku. Iskusite napetost Drugog svjetskog rata!

7. 2009 Real Football
- Igra u kojoj ste u prilici da vodite preko dvije stotine klubova iz šest različitih liga, kao i da doživite jedinstvenu atmosferu nekih od najvećih stadiona u Evropi. I sve to u 3D modu.

8. Dakar Rally 2009
- Postoji samo jedan DAKAR™. Samo jedan može postati pobjednik. U ovogodišnjem DAKAR™ 2009 šampionatu u Južnoj Americi, izborite se sa rivalima preko terena koji oduzima dah. Neka se nagutaju prašine u ovom ultimativnom svjetskom reliju!

9. Need For Speed Shift - Došlo je vrijeme da mobilnim platformama zagospodari nova trkačka zanimacija, i ne postoji logičniji izbor od igrice Need For Speed: Shift.

10. Ferrari GT Evolution 1- Pridružite se elitnoj skupini vlasnika Ferarija i učestvujte u ekskluzivnoj trci oko svijeta. Izaberite jedan od 26 automobila, među kojima su F430, Enco Ferari, Testarosa, 250 GTO i najnoviji Ferari Kalifornija i iskusite jedinstven osjećaj vožnje.

11. Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs

12. Pro Evolution Soccer 2010

13. Real Football 2010

14. WWE Smackdown vs Raw 2009

15. Need for Speed Undercover

16. Worms 2008
17. Tom and Jerry - Mouse Maze

18. EA SPORTS FIFA 10

19. Yeti Sports

20. Rafa Nadal Tennis

21. Metal Slug Mobile 4

22. Crash Bandicoot Mutant Island

23. Roland Garros 2008

24. The Simpsons Itchy and Scratchy Land

25. Real Football Manager Edition 2010

26. Terminator Salvation

27. Nikki Hardcore

28. Far Cry 2

29. Chuck Norris

30. Hari Poter i Polukrvni Princ

Sve ove sjajne igrice i dalje možete preuzeti sa WAP portala MONDO.

Sa željom da 2010. godina donese još bolje igrice, želimo vam srećnu Novu godinu i puno IGRE!

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS