• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pac-Man: Legendarna arkada na telefonu

Za neke klasične igre vrijeme kao da je stalo i jednostavno ne gube na popularnosti kako vrijeme prolazi. Jedna od takvih igara je i čuveni Pac-Man.

 Pac-Man: Legendarna arkada na telefonu Izvor: MONDO

Naziv: Pac-Man
Izdavač: Namco Bandai
Format: Mobilni
Žanr: Arkadna
Broj igrača: 1-4


Kod najnovije verzije za mobilne telefone izgled i kontrole su ono što daje pravi ton arkadnosti koju je ova igra uvijek donosila. Kontrole su dobre kao u bilo kojoj "savremenoj" igri, a izgled je previše legendaran da bi mu se moglo bilo šta zamjeriti.

Težina i repetitivnost nivoa karakteristike su koje oduvijek prate ovaj serijal, a to je prisutno i u verziji za mobilne telefone.

Da biste osjetili igračko iskustvo moraćete da prihvatite "high score" sistem koji igra donosi. Na svakom nivou potrebno je skupiti svaku od 240 "pac tačkica", usput izbjegavajući raznobojne duhove...

Svaki od nivoa je nešto teži od prethodnog, tako da će struktura igranja najviše odgovarati igračima koji su kompulzivni i mazohisti.

Mod za jednog igrača namijenjen je onima koji su vječiti fanovi i kojima ova igrica nije dosadila. S druge strane, tu je i mod za više igrača koji se može preporučiti svima.

Mod radi pomoću Bluetooth i omogućuje da maksimalno četiri igrača igraju igru. Igrači mogu preuzeti ulogu samog Pac-Mana ili jednog od četiri duha.

Ova opcija budi osjećaj multiplejera koji tako nedostaje mnogim igrama, omogućavajući da igru igrate zajedno sa prijateljima.

Pac-man je odlično obnovljena uspješna franšiza i dopašće se fanovima koji su ga uvijek voljeli, a nove bi mogao da privuče multiplejer opcijom koju je uvijek lijepo vidjeti u igrama za telefone.

Ovu sjajnu igru, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS