• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

m:tel BiH suvlasnik crnogorskog m:tela

Kompanija m:tel BiH kupila je 49 odsto kapitala m:tela iz Podgorice za deset miliona evra.

 m:tel BiH suvlasnik crnogorskog m:tela Izvor: MONDO

Iz kompanije je saopšteno da je ugovor, koji je potpisan nakon uspješno provedenih pregovora sa preduzećem OGALAR B.V, još jedna potvrda odličnog poslovanja i rezultata, koje je m:tel BiH postigao u protekle dvije i po godine.

"Prvi put će jedna domaća telekomunikaciona kompanija proširiti poslovanje van granica BiH. Kompanija je uvjerena da se radi o dobrom i dugoročnom poslovnom potezu, a realizacijom ovog ugovora za m:tel, BiH će stvoriti još bolje pretpostavke za sopstveni razvoj i rast kroz različite efekte sinergije u području našeg regiona", navedeno je u saopštenju.


Iz  m:tela BiH napominju da je m:tel d.o.o. Podgorica je počeo sa radom 9. jula 2007. godine i na osnovu dobijenih licenci vrlo brzo postao značajan telekomunikacioni operator, prepoznatljiv po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cijenama i liderskoj ulozi u uvođenju novih tehnologija i servisa.

Sada ovaj telekomunikacioni operater ima više od 400.000 korisnika mobilne telefonije, čime je u rekordno kratkom periodu ostvario blizu 30 odsto tržišnog učešća u Crnoj Gori.

Kompanija m:tel d.o.o. Podgorica je, takođe, i fiksni operator sa oko 7.000 korisnika fiksne telefonije koje realizuje korišćenjem WiMAX tehnologije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS